Cluj: Camerele bebeluşilor, construite cu două clickuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La Sala Sporturilor „Horia Demian“ are loc în acest weekend Baby Expo. Cărucioarele multifuncţionale şi mobilierul personalizat, care poate fi comandat pe internet, sunt principalele atracţii ale târgului.

Nu mai puţin de 52 de firme producătoare sau importatoare de îmbrăcăminte, încălţăminte, cărucioare, mobilier sau chiar alimente pentru cei mici participă, în acest weekend, la Baby Expo, organizat la Sala Sporturilor „Horia Demian“ din Cluj-Napoca.

„Vedetele“ cărucioarelor sunt produsele celebrei firme Pierre Cardin: un cărucior 3 în 1 costă nu mai puţin de 1.450 de lei. Unul cu scoică ajunge la 800 de lei. Mămicile pot, însă, să găsească şi cărucioare mai puţin exclusiviste, la preţuri care pornesc de la 330 de lei.

Camera bebeluşului, la un click distanţă

A trecut de mult timp vremea căutării prin magazine a mobilierului care va decora camera nou-născutului. O firmă din Timişoara, Baby Design, produce o gamă largă de paturi pentru cei mici, leagăne, dulapuri sau vitrine care pot fi comandate direct pe internet.

Pe siteul producătorului, părinţii au posibilitatea de a-şi alege din poze tipul de mobilier dorit, pătuţul în care va dormi viitorul copil sau lenjeriile de pat. După ce adulţii se hotărăsc, dau comanda produselor doar cu ajutorul unui click. „La finalizarea comenzii, produsele sunt livrate în maximum zece zile. De asemenea, noi suportăm şi jumătate din cheltuielile de transport“, ne-a spus Camelia Cuibar, reprezentanta firmei timişorene.

Printre elementele de mobilier produse de aceştia se numără pătuţurile cu leagăn, la un preţ de 330 de lei, patul Transformers, compus din dulăpior, leagăn şi un sertar, la preţul de 850 de lei sau dulăpioare colorate, la preţuri care ajung la 650 de lei. Lenjeria brodată costă 180 de lei.

Hainele pentru cei mici sunt accesibile oricui. Pantalonii scurţi pentru băieţi costă între 10 lei şi 35 de lei, fustele şi rochiţele pentru fete au preţuri între 25 şi 40 de lei, iar sandalele costă între 50 şi 100 de lei. „Preţurile la haine mi se par chiar accesibile. Mă miră însă preţurile în ceea ce priveşte cărucioarele, mai ales că sunt de diverse dimensiuni, iar odată ce copilul creşte trebuie altul. Am cumpărat deja câteva bluze pentru cea mică, iar la băieţel o pereche de sandale”, ne-a spus Irina Kovacs, o mămică în vârstă de 28 de ani, care are un băiat şi o fată de 5, respectiv 4 ani.

Târgul, dedicat şi celor mici

Evenimentul care a debutat astăzi şi va ţine până duminică la ora 15.00 nu este dedicat doar părinţilor, ci şi celor mici. Copiii se pot juca într-un mic parc de joacă amplasat în incinta sălii de sport, între standuri. Mâine, de la ora 11.00, are loc competiţia bebeluşilor care merg de-a buşilea, iar la intrarea în sală, micuţii pot fi pictaţi pe faţă. Preţul unui bilet de intrare pentru adulţi este de 5 lei, iar copiii vor beneficia de intrare liberă.

52 de firme producătoare participă la Baby Expo

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite