O tânără de 23 de ani a murit la Pata Rât călcată de maşina de gunoi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Medicii au resuscitat-o pe tânără mai bine de o jumătate de oră - Foto David Sugár
Medicii au resuscitat-o pe tânără mai bine de o jumătate de oră - Foto David Sugár

Eliza Ungur a fost călcată, în jurul orei 12.00, de o autoutilitară care transporta gunoi, în zona Pata Rât. Şoferul maşinii a susţinut că nu a văzut-o pe femeie, care era mama a trei copii. Medicii SMURD au resuscitat-o o jumătate de oră, însă nu au reuşit să o salveze.

Tragedia s-a produs pe platforma gropii de gunoi de la Pata Rât. Eliza Ungur, în vârstă de 23 de ani, s-a agăţat de o autoutilitară aparţinând REMAT, ce transporta gunoi, şi într-un moment de neatenţie a alunecat şi a ajuns sub roţile maşinii. Şoferul, aflat în stare de şoc după accident, a povestit că nu a văzut-o pe femeie când a alunecat, însă a claxonat, încercând să-i determine pe cei care s-au agăţat de maşină să se dea jos. "Erau 30-40 agăţaţi de maşină. Am claxonat, însă eram atent să nu lovesc alte maşini. Am văzut-o numai când a ieşit de sub roata din faţă", povesteşte şoferul autoutilitarei, Vasile Rădău.

Un echipaj SMURD a ajuns imediat la faţa locului, şi au resuscitat-o pe tânără mai bine de o jumătate de oră, însă medicii nu au reuşit să o salveze. Femeia prezenta traumatisme în jurul capului.

Locuitorii de la Pata Rât spun că astfel de incidente se petrec cel puţin odată pe an. "Sunt foarte mulţi care se adună în jurul maşinilor de gunoi, se împiedică, iar unii dintre ei cad. La fiecare an moare câte unul", spune Nicolae Lăcătuş, locuitor din Pata Rât.

Ţiganii de pe platformă îşi câştigă existenţa din vânzarea flacoanelor de plastic, pe care le adună din mormanele de gunoi.

La faţa locului a ajuns şi un echipaj de Poliţie, care a demarat o anchetă în acest caz. Soţul femeii, Marce Jurcan, a fost condus la Poliţie, pentru declaraţii. Acesta avea,împreună cu soţia lui, Eliza Ungur, 2 băieţi şi o fetiţă.

Ţiganii ce au asistat la accident au fost şocaţi de moartea femeii, la sora acesteia a leşinat la aflarea veştii că tânăra a decedat.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite