Câinii maidanezi de pe strada Gheorghe Dima atacă locatarii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Locatarii mai multor blocuri de pe strada Gheorghe Dima sunt speriaţi de câinii vagabonzi care şi-au găsi sălaş într-o pădurice din zonă. Reprezentanţii Regiei Autonome a Domeniului Public susţin că astăzi merg să prindă câinii care hălăduiesc nestingheriţi în zona dinspre Zorilor a cimitirului Mănăştur.

Clujenii care locuiesc în blocul nr.43, scările U şi G1, de pe strada Gheorghe Dima sunt îngroziţi de câinii din zonă, care sunt agresivi şi de al căror lătrat nu se pot odihni noaptea. Oamenii, care au făcut sesizări şi pe www.domnuleprimar.ro, vor ca administraţia locală să ia patrupedele de acolo, întrucât nu mai pot ieşi seara din case pricina lor. „Domnule primar, revin cu o sesizare. Părculeţul de pe strada Gheorghe Dima (deasupra de cimitir), cartier Zorilor este plin de gunoaie şi de câini, care sunt agresivi şi periculoşi. Vă rugăm să luaţi măsurile necesare pentru rezolvarea situaţiei declo plăcute pentru locuitorii din zonă, care vin seara acasă şi câinii tăbăresc pe ei", scrie Andrei Trifan.

Dacă părculeţul e curat, în schimb locatarii se plâng că trăiesc cu frica în sân când se întorc acasă de la muncă, deoarece câinii din zonă sar la ei. „Mereu am avut probleme cu câinii. Ziua dorm în păduricea de lângă bloc şi de lângă cimitir, iar seara ies şi vin în parcările de lângă bloc, deoarece cineva îi cheamă şi le dă de mâncare. Îi hrăneşte ca să aibă grijă de maşină. Nu înţeleg de ce sunt aşa periculoşi şi sar la oameni. Mi-e teamă să duc gunoiul ca să nu mă muşte. Noaptea trecută nu am putut dormi de ei", se plângea ieri Maria Balea, o locatară în vârstă de 53 de ani de la scara G1. Femeia mai spune că, în urmă cu câţiva ani, a fost muşcată lângă bloc de un maidanez.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite