Câinii au făcut spectacol la Hiperparada Animalelor (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Evenimentul organizat de Asociaţia Română pentru Câini de Salvare şi Cora Cluj a adus în faţa clujenilor zeci de câini şi stăpânii lor. Organizatorii au oferit doritorilor şi informaţii cu privire la modul de alegere a unei rase, şcolile de dresaj sau locul în care să-şi lase căţelul când merg în concediu.

Cu ocazia “Zilei Internaţionale a Câinilor de Salvare”, Asociaţia Română pentru Câini de Salvare şi partenerii săi prezintă sâmbătă şi duminică (între orele 10 şi 16.00) demonstraţii de dresaj canin, sporturi şi utilităţi ale cainilor, dar şi oparada a raselor.
Vizitatorii pot profita de aceasta ocazie pentru a face cunoştinţă cu câinii de salvare, câini de serviciu aparţinând M.A.I., şcoli de dresaj, practicanţi ai sporturilor canine, câini din peste 20 de rase aparţinând crescătorilor clujeni.

VEDEŢI AICI O FOTOGALERIE DE LA EVENIMENT


De asemenea, organizatorii oferă vizitatorilor ocazia sa se documenteze pentru a putea alege rasa viitorului căţel, şcoala de dresaj potrivită pentru câinele lor, locul unde să îşi lase caţelul când merg în concediu, clinica veterinara unde să se îngrijească de sănătatea lui, activităţile sau sporturile pe care le pot practica împreună cu câinii lor.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite