Cadu: „Steaua a avut tot timpul cel mai bun lot din România, dar nu a câştigat nimic“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Căpitanul CFR-ului, Ricardo Cadu.
Căpitanul CFR-ului, Ricardo Cadu.

Înainte de a pleca în cantonamentul din Antalya, fotbaliştii de la CFR Cluj au vorbit despre transferurile făcute de rivala Steaua şi despre experienţa de o lună care îi aşteaptă în Turcia.

CFR nu a făcut niciun transfer în această pauză competiţională, însă jucătorii cred că echipa are un lot valoros şi nu este nevoie de alte achiziţii. „Avem un lot valoros, iar cel mai mare avantaj al nostru este faptul că suntem împreună de 6 luni şi ne cunoaştem", a declarat portughezul Ricardo Cadu, iar în ceea ce priveşte transferurile făcute de echipa rivală, fundaşul a spus că „Steaua de 6 ani tot timpul a avut cel mai bun lot din România, dar nu a câştigat nimic". Referindu-se la meciul direct Steaua - CFR, din ultima etapă a Ligii 1, Cadu a este convins de succes. „Oricum, până atunci vom fi campioni", a adăugat fotbalistul.

A 16-a vizită medicală pentru veteranul Panin

Veteranul echipei CFR Cluj, Cristian Panin, are încredere în echipa din care face parte şi aprobă decizia conducerii de a nu mai face alte achiziţii. „Conducerea nu a făcut alte transferuri, iar asta înseamnă că au fost multumiţi de evoluţia noastră. Sperăm ca, împreună cu colegii, să reuşim să îndeplinim obiectivele echipei", a precizat Panin. Prezent pentru  a 16-a oară la vizita medicală pentru CFR, Panin îşi doreşte să fie sănătos şi să poată juca cât mai mult. Totuşi, nu ar refuza o ofertă din partea oficialilor pentru un post în conducerea echipei.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite