Cabaret de Revelion, la Teatrul şi Opera Maghiară din Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Teatrul Maghiar de Stat
Teatrul Maghiar de Stat

Teatrul şi Opera Maghiară din Cluj vor prezenta, în 31 decembrie, de Revelion, un spectacol de cabaret. Aceasta este prima colaborare dintre cele două instituţii.

Spectacolul susţinut de Revelion este o coproducţie a celor două instituţii care împart aceeaşi scenă şi aceeaşi clădire.

"Este prima colaborare, o primă încercare de a face o coproducţie, după ani de zile în care relaţia dintre cele două instituţii care împart aceeaşi scenă mare şi aceeaşi clădire a fost practic inexistentă, au fost două direcţii artistice şi estetice diametral opuse şi total diferite şi cred că şi pentru operă această colaborare cu teatrul va fi benefică din punctul de vedere al calităţii", a spus Tompa Gabor, directorul Teatrului Maghiar de Stat Cluj

Potrivit lui Tompa Gabor, spectacolul de cabaret va fi unul de divertisment de calitate. "Va fi un spectacol cabaret, pentru sărbători nu va fi un spectacol căruia îi planificăm o viaţă îndelungată, dar şi acest tip de spectacol este din când în când necesar", a mai spus Tompa.

Cabaretul de Revelion va avea loc în data de 31 decembrie, de la ora 18.00.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite