CUPA DAVIS - Tecău: Avem un avantaj în faţa adversarei, jucătorii noştri de mâine voi fi mai proaspeţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cupa Davis (foto: Mediafax)
Cupa Davis (foto: Mediafax)

Tenismanul Horia Tecău a declarat, după victoria obţinută, alături de Florin Mergea, în meciul de dublu cu finlandezii Jarkko Nieminen şi Harri Heliovaara, că a fost o partidă dificilă şi că jucătorii români au un avantaj chiar şi dacă scorul general ar deveni 2-2, deoarece sunt mai proaspeţi.

"N-a fost deloc uşor acest meci, ştiam că Jarkko e în formă şi de aceea am făcut tactica mai mult pe Harri. A fost un moment în setul doi când am pierdut din concentrare şi nu am jucat la fel de bine. Ne-am făcut viaţa mai grea, dar suntem muţumiţi de cum a decurs jocul. Cred că avem un avantaj în faţa adversarei, dacă vom ajunge la 2-2, pentru că finlandezii au jucat şi simplu şi dublu până acum, iar jucătorii noştri de mâine vor fi mai proaspeţi. Personal cred că meciul doi de duminică va fi mai uşor de câştigat. Sper să avem alături un public la fel de frumos ca şi până acum, să ne ajute să câştigăm", a spus Tecău, potrivit Mediafax.

Florin Mergea consideră foarte importantă victoria de la dublu.

"Ne-am văzut de joc, de strategie, am câştigat un meci foarte important. Ne bucurăm că reîntâlnirea noastră (cu Tecău) a fost un succes. Vom lua meci cu meci, vom vedea ce va juca Marius Copil cu Jarkko Nieminen, ne vom concentra apoi pe jocul lui Crivoi, care am văzut cu toţii că a jucat bine în prima zi, în timp ce Heliovaara nu a arătat aceeaşi formă bună", a afirmat Mergea.

Duminică sunt programate, cu începere de la ora 13.00, ultimele două partide ale întâlnirii: Marius Copil - Jarkko Nieminen şi Victor Crivoi - Harri Heliovaara.

Întâlnirea România - Finlanda contează pentru menţinerea în Grupa I a Zonei Euro-africane a Cupei Davis.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite