Cluj: „U”- Mobitelco revine la CSU

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cluj:  „U”- Mobitelco revine la CSU
Cluj: „U”- Mobitelco revine la CSU

Conducerea clubului „U”- Mobitelco, împreună du directorul CSU Cluj, Ovidiu Vasu, au anunţat astăzi revenirea echipei la clubul sportiv, astfel secţia de baschet devenind din nou activă

După ce Mircea Cristescu a decis să se dezlipească de clubul sportiv şi a reuşit în şase şase ani două titluri de vicecampioană a României cu „U” – Mobitelco, baschetul a revenit din nou la clubul condus de Vasu.

„Practic nu am plecat niciodată, pentru că am fost mereu cu sufletul alături de club. De acum, echipa va reprezenta din nou clubul şi se va lupta atât pentru campionatul intern şi Cupa României, cât şi pentru cupele europene. Marea familie sportivă este din nou unită sub un brand”, a declarat principalul finanţator al lui Mobitelco, Valentin Nica.

Directorul executiv al clubului, Mircea Cristescu, a ţinut să precizeze că nu s-a pus niciodată problema ca clubul pe care-l conduce să ia palmaresul de la CSU: „Mobitelco niciodată nu a preluat palmaresul clubului U şi nici nu a avut de gând să o facă. Se reactivează secţia de baschet a clubului şi practic palmaresul pe care l-am făcut în aceşti şase ani se va uni cu palmaresul existent al clubului”.

Acesta a fost completat de Ovidiu Vasu: „Putem vorbi de o reîntregire a palmaresului. Echipa de baschet va beneficia de aceleaşi drepturi ca celelalte afiliate clubului. Sunt bucuros că avem o formaţie care să reprezinte Clujul şi sper că vom avea o colaborare excelentă”.

Silvăşan şi Cuic, preferaţii lui Nica

Finanţatorul celor de la „U”- Mobitelco, Valentin Nica, a dezvăluit că jucătorii săi preferaţi sunt Mihai Silvăşan şi sârbul Branco Cuic. „Îmi plac aceşti doi jucători dar important este ca toţi băieţii să fie extrem de serioşi şi să-şi vadă numai de munca lor. Cine rămâne aici, trebuie să facă performanţă, eu nu-i plătesc să-i văd mâncând la fast-food sau prin cluburi”, a declarat acesta.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite