Cluj: „U” Mobitelco, învinsă fără drept de apel de CSU Asesoft

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cluj: „U” Mobitelco, învinsă fără drept de apel de CSU Asesoft
Cluj: „U” Mobitelco, învinsă fără drept de apel de CSU Asesoft

Bachetbaliştii de la „U” Mobitelco nu au avut nicio şansă să schimbe istoria jocurilor directe cu Asesoft Ploieşti şi au mai înregistrat o înfrângere, scor 75-90, în prima manşă a sferturilor de finală ale Cupei României.

În Sala Sporturilor „Horia Demian”, suporterii Universităţii au creat o atmosferă de vis, dar echipa lor favorită a mai demonstrat încă o dată care îi este nivelul. Ploieştenii au condus meciul încă din sfertul doi, care a fost unul de excepţie pentru echipa lui Dado Arnautovici.

Publicul i-a mai trezit uneori pe anemicii baschetbalişti ai lui Ţenter, dar toate acestea nu au fost suficiente pentru o victorie şi prahovenii sunt aproape calificaţi în semifinale. Slabi la aruncările libere şi uşor depăşiţi în apărare, „alb-negri” nu au putut să ofere o replică pe măsură puternicilor ploieşteni, care şi-au permis chiar să provoace publicul, prin Cătălin Burlacu, pivot care le-a arătat în două rânduri degetul mijlociu.

Mihai Silvăşan a fost cel mai bun marcator în înfrângerea de pe teren propriu, reuşind 20 de puncte. Zoran Krstanovici a înscris 17 puncte, urmat de Branko Cuic, cu 15. Din tabăra câştigătorilor s-a remarcat Blidaru, cu 25 de puncte, urmat de Griffith, cu 15. Partida retur se va disputa în sala „Olimpia” din Ploieşti, dar clujenii sunt ca şi eliminaţi din competiţie.

CITEŞTE AICI TOATE ŞTIRILE DIN CLUJ

image
image
image
image

   

image
image
image
image

Urmăreşte ştirile din Cluj pe Twitter ori prin RSS, contactează-ne prin Yahoo! Messenger sau e-mail, vizualizează pe YouTube producţiile video realizate de redactori. Fii mereu în legătură cu redacţia prin intermediul Facebook, Hi5 sau MySpace



Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite