CLUJ: Unde ne distrăm de 1 Decembrie?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Majoritatea cluburilor  din oraş organizează azi petreceri speciale cu ocazia Zilei Naţionale a României. Tonul distracţiei de 1 Decembrie va fi dat în centrul Clujului, unde va avea loc un concert maraton. Nume precum Smiley, Cristian Pomohaci sau Ştefan şi Andrei Petreuş vor urca pe scena amplasată în „Lucian Blaga”.

Clujenii pot profita din plin de ziua liberă, cu ocazia Zilei Naţionale a României. Majoritatea puburilor şi cluburilor din oraş organizează azi petreceri tematice. Distracţia de 1 Decembrie va debuta, însă, în Piaţa „Lucian Blaga”, unde autorităţile locale au pregătit, începând cu ora 15.00, un spectacol maraton. Petrica Moise , Cristian Pomohaci, Ştefan şi Andrei Petreuş, Ovidiu Purdea Someş, Amalia Codorean Chindriş, ansamblurile folclorice Mărţisorul, Românaşul, Dor Transilvan, Fiii Cămăraşului sunt doar câteva din numele care vor urca pe scena amplasată în Piaţa „Lucian Blaga”.

Petrecere cu cârnaţi şi murături

Capul de afiş al serii va fi însă Smiley, care va susţine un  recital live de aproximativ o oră, alături de trupa de instrumentişti.
De la ora 19.45, pe traseul Piaţa „Lucian Blaga” – Piaţa Unirii - Piaţa „Avram Iancu” va avea loc „Retragerea cu Torţe”, iar de la ora 20.00 clujenii vor avea parte de un foc de artificii de aproximativ 25 de minute.

Distracţia se va muta apoi în cluburi precum Raum, La Ţevi Pub, Puzzle, unde clujenii sunt aşteptaţi cu ţuică, cârnaţi şi murături din partea casei. Cei care vor dori să petreacă în Cleo Club vor primi un shot gratuit, dacă vor fi îmbrăcaţi în costum popular.

21 de spectacole de teatru

Amatorii de teatru vor avea parte, până pe 12 decembrie, de 21 de spectacole din nouă ţări, dar şi concerte, lansări de carte şi expoziţii, în cadrul Festivalului Internaţional  Teatral „Interferenţe”. Evenimentul va debuta în această seară, de la ora 19.00,Teatrului Maghiar, cu expoziţia “Interferenţe 1990 - 2010. Douăzeci de stagiuni la Teatrul Maghiar de Stat din Cluj”. Evenimentul va fi urmat de concertul de jazz al trupei „Elevation”, din New York, în care cântă şi pianistul şi compozitorul român Lucian Ban, considerat unul dintre cei mai talentaţi pianişti ai ultimului deceniu.

Film în club

Cei care vor să urmărească o comedie spumoasă o pot face în Gambrinus, unde, de la ora 20.00, va fi proiectat filmul „Parastasul lui Viorel nu se mai ţine aici”. Povestea filmului se concentrează în jurul unui grup de ţărani dintr-un sat de munte din Ardeal, care asistă la o şedinţă de terapie de sex. Actorii Adrian Cucu, Sebastian Marina, Richard Regian, regizorul Lucian Tion si criticul de film Pavel Azap sunt invitaţii speciali ai evenimentului.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite