CLUJ: Trei maşini incendiate în parcarea unui showroom

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maşinile au fost stinde se pompierii clujeni. FOTO GENERIC: Arhivă
Maşinile au fost stinde se pompierii clujeni. FOTO GENERIC: Arhivă

Două autoturisme de marca Audi au fost distruse complet, iar una a suferit pagube parţiale ca urmare a unui incendiu produs în parcarea reprezentanţei auto a companiei germane de pe Calea Turzii.

Incendiul s-a produs în jurul orei 2.30 dimineaţa, iar incendiul a fost sesizat lucrătorilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Cluj, la ora 3.08. focul a fost stins de pompieri în aproximativ 10 minute, timp în care două maşini au ars complet, iar una a fost afectată parţial. Din primele cercetări, pagubele produse s-ar situa în jurul sumei de 100.000 de euro.

Incendiate de o persoană necunoscută

Potrivit chestorului (r) Teodor Pop-Puşcaş, administratorul companiei de pază PP Protect, firma de pază îşi asumă întreaga responsabilitate pentru pagubele produse. Cele trei maşini aparţineau unor persoane fizice şi se aflau parcate în parcarea showroom-ului Autoworld în vederea executării unor lucrări de reparaţii. „Avem imagini video destul de bune care au fost preluate de Poliţie. Din imagini reiese că o persoană a sărit gardul, a turnat benzină pe roţile unei singure maşini şi i-a dat foc. Era o vreme foarte urâtă şi ploua abundent. Agentul de pază probabil că se afla în patrulare într-o altă zonă. E culpa firmei de pază, însă noi avem asigurare pentru astfel de incidente“, a declarat Pop-Puşcaş.

Persoana necunoscută se pare că purta o cagulă pe faţă. Deşi lucrătorii Poliţiei iau în calcul diferite variante care ar duce la identificarea autorului, oamenii legii nu exclud nici probabilitatea ca proprietarul maşinii să fi fos cel care şi-a dat foc propriei maşini. „Din ce am reuşit să aflăm, am înţeles că propritarul maşinii avea oarecare nemulţumiri faţă de maşină şi faţă de reprezentaţa auto. Este posibil orice“, a declarat o sursă sub protecţia anonimatului.

În continuare, cazul e investigat de lucrătorii Biroului de Investigaţii Criminale (BIC) din cadrul Secţiei 6 de Poliţie Cluj-Napoca.

„Imaginile au fost luate pentru a fi procesate. Ele sunt la dispoziţia Poliţiei. Imaginile vor duce la stabilirea împrejurărilor care au dus la producerea incidentului“, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Cluj, inspectorul principal Gina Pop.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite