CLUJ: Trafic reluat pe DN1

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Traficul pe DN 1 (E60), blocat, miercuri, între Câmpia Turzii şi Cluj-Napoca, în urma unui accident produs la un pasaj de cale ferată, după ce un trailer care transporta un excavator a izbit structura de rezistenţă a pasajului, iar bucăţi din acesta au lovit mortal o femeie, a fost reluat.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Cluj, Gina Pop, a declarat pentru Mediafax că traficul rutier a fost reluat pe ambele sensuri după peste patru ore de la producerea accidentului.

Potrivit sursei citate, excavatorul a fost ridicat de pe trailer cu ajutorul unei macarale, iar drumul a fost curăţat de bucăţile de moloz.

În urma accidentului, circulaţia feroviară se desfăşoară în continuare pe un singur fir.

O femeie a murit în urma unui accident produs, miercuri la prânz, la un pasaj de cale ferată din Câmpia Turzii, după ce un trailer care transporta un excavator a izbit structura de rezistenţă a pasajului, iar bucăţi din acesta au lovit-o pe femeie, care trecea pe trotuar.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Cluj, Gina Pop, declara că accidentul a avut loc, miercuri, în jurul orei 12.00, la un pasaj de cale ferată din Câmpia Turzii.

Din primele verificări, poliţiştii au stabilit că un bărbat care conducea un trailer ce transporta un excavator nu a respectat limita maximă de înălţime permisă pentru circulaţia publică şi a lovit cu braţul utilajului, în momentul în care a vrut să treacă pe sub un pasaj de cale ferată, structura de rezistenţă a pasajului, bucăţi din acesta lovind o femeie care trecea pe trotuar.

Pop a spus că femeia de 67 de ani a murit din cauza leziunilor suferite.

În urma accidentului, circulaţia autovehiculelor pe DN1 (E60) între Câmpia Turzii şi Cluj-Napoca a fost blocată, iar traficul a fost deviat pe rute ocolitoare, respectiv pe autostrada A3.

De asemenea, circulaţia feroviară se desfăşoară pe un singur fir.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite