CLUJ: Taximetrist fără şcoala de şoferi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un clujean a fost reţinut de poliţie după ce, în urma unui control, s-a dovedit că nu avea permis de conducere pentru nicio categorie

G. Arpad, de 43 ani, din Cluj-Napoca, a fost oprit vineri noaptea de poliţiştii rutieri. Când i s-au cerut actele, şoferul le-a înmânat agenţilor copie xerox color după cartea sa de identitate şi un permis de conducere pe numele altei persoane.

„Din primele primele verificări, poliţiştii au stabilit că datele personale declarate nu corespund realităţii, constatând şi faptul că bărbatul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicul”, se arată într-o informare a poliţiei clujene.

Şoferului i s-a întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană care nu posedă permis de conducere, fals material în înscrisuri oficiale, uz de fals şi fals privind identitatea.

El a fost prezentat astăzi Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca cu propunerea de arestare preventivă pe o perioada de 29 zile şi riscă să petreacă ani buni după gratii

„Astăzi a fost trimis în arestul poliţiei un şofer care practica taximetria fără să aibă acest drept. El este arestat preventiv pentru 15 zile”, a declarat judecătorului Lucian Marian, purtătorul de cuvânt al Judecătoriei Cluj-Napoca.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite