CLUJ: Se anunţă ninsori pentru noaptea de revelion

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Prognoza meteo
Prognoza meteo

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) anunţă că în perioada 31 decembrie - 7 ianuarie, vremea în judeţul Cluj va fi geroasă, fiind înregistrate minime sub media multianuală pentru această pentru această perioadă a anului.

Astfel, pentru zilele de 1-2 ianuarie, minimele vor fi cuprinse între -15 şi -11 grade Celsius, în timp ce maximele se vor situa între -11 şi -7 grade. Pentru zilele de 3-4 ianuarie, minimele vor rămâne aceleaşi, în timp ce maximele vor varia între -8 şi - 4 grade Celsius.

Specialiştii ANM mai informează că stratul de zăpadă în judeţ se va menţine la acelaşi nivel până în 7 ianuarie, nu vor avea loc căderi abundente de precipitaţii şi nu se aşteaptă viscol. Pentru noaptea de 31 decembrie spre 1 ianuarie se anunţă ninsori slabe.

Temperaturile scăzute care se înregistrează în prezent în judeţ sun provocate de masele de aer polar care au ajuns în Europa din zona Groenlandei. Temperaturile normale pentru această perioadă ar trebui să fie cuprinse între +2 şi -2 grade Celsius. Stratul de zăpada măsoară 10 cm la Cluj-Napoca, 16 la Dej, 22 de cm la Huedin şi 11 la Vlădeasa.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite