CLUJ: Scandal pe aeroport (VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În jur de 30 de pasageri care urmau să decoleze, ieri, din Cluj, pe direcţia Forli/Bologna, au fost întorşi din drumul către aeronavă, pe motiv că nu mai sunt locuri în avion. Într-un final, după o oră şi 20 de minute de aşteptare, timp în care pasagerii au protestat vehement, aceştia au fost îmbarcaţi, decolând spre Italia.

Momentul de iritare al celor 30 de pasageri a fost surprins de un un client Wizz Air, iar filmul a fost postat pe youtube. Potrivit acestuia, în avion au fost îmbarcaţi 100 de pasageri, iar pentru ceilalţi 30 nu mai erau locuri, deşi toţi aveau biletele rezervate şi au trecut de check-in. Din filmare se poate observa cum una dintre operatoare anunţă pasagerii că aceştia vor pleca în zilele următoare cu o altă cursă.

Totuşi, într-un final, conflictul a fost aplanat. Potrivit lui Daniel Amzăr, purtător de cuvânt al Wizzair România, situaţia s-a datorat unei defecţiuni tehnice.

„În timpul formalităţilor de check-in ale zborului Cluj-Forli/Bologna de ieri, s-a constatat o situaţie tehnică ce impunea limitarea capacităţii aeronavei la mai puţine locuri decât pasageri rezervaţi. După ce inginerii au inspectat aeronava, aceştia au stabilit că situaţia se putea remedia pe loc, astfel că toţi pasagerii au fost îmbarcaţi. Aeronava a decolat la ora 13:00 cu 1 oră şi 20 de minute întârziere", a declarat Amzăr.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite