CLUJ: Primul test pentru viitorii poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei 1.949 de tineri care şi-au depus dosarele pentru a urma cursurile de poliţist, vor susţine, luni, probele medicale şi cele fizice. Printre candidaţii înscrişi se numără 24 romi, un slovac şi un tătar.

Candidaţii sunt aşteptaţi la sediul Şcolii de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan“, de pe strada Corneliu Coposu, în perioada 21-22 august între orele 8.00 – 16.00, unde vor trebui să se înscrie pentru susţinerea probelor medicale şi fizice de luni.

În total, până în acest moment, la Inspectoratele de Poliţie Judeţene (IPJ) din întreaga ţară au fost depuse 1.949 de dosare. Dintre candidaţi, 1.236 sunt băieţi, 713 sunt fete, iar ca naţionalitate, 1.853 sunt români, 70 – maghiari, 24 – romi, un slovac şi un tătar. Vizita medicală va fi susţinută la sediul şcolii, urmând ca probele fizice să se desfăşoare în Parcul „Iuliu Haţieganu“.

Pentru candidaţii declaraţi admişi va urma examenul scris la limba română şi o limbă străină, la alegere, în 3 septembrie. Pentru acest an au fost scoase la concurs 300 de locuri, concurenţa fiind de 6,5 candidaţi pe loc.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite