CLUJ: Meciul „carierei“ pentru alb-negri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ieri, jucătorii Universităţii Cluj au plecat la Lupeni, acolo unde vor întâlni echipa locală în cadrul ultimei etape a Ligii II. Doi dintre jucătorii „şepcilor roşii“ consideră partida drept cea mai importantă din carieră.

Jucătorii Adrian Ionescu şi Andrei Voican au declarat, ieri, că meciul din deplasare cu Minerul Lupeni reprezintă cea mai importantă partidă a carierei. În cazul unei victorii, studenţii vor promova în Liga I.

"E cel mai important meci din viaţa mea. Am luptat tot campionatul ca să promovăm, iar acum mai avem un singur pas, un singur meci, pe care trebuie să-l câştigăm. Trebuie să fim concentraţi la maxim şi nu vom avea probleme", a declarat Andrei Voican pentru Mediafax.

Jucătorul Andrei Ionescu a arătat că nu-l interesează verdictul Comisiei de Disciplină în cazul incidentelor de la Piteşti din timpul partidei cu FC Argeş. În cazul în care Comisia dă 3-0 la „masa verde” clujenii acumulează suficiente puncte pentru a promova fără a fi nevoie de o victorie în meciul cu Minerul Lupeni.

"Minerul Lupeni va fi o echipă motivată, dar nu cred că vor fi la fel de montaţi ca şi noi. Nu m-a interesat ce se întâmplă la comisii cu incidentele de la Piteşti, noi mergem la Lupeni să câştigăm. Nu ne interesează ce spun alţii, noi am jucat mereu doar pe teren. E meciul carierei mele", a spus Adrian Ionescu.

Meciul dintre Minerul Lupeni şi "U" Cluj este programat sâmbătă, de la ora 11.00, pe arena "Minerul", în cadrul etapei ultimei etape din Liga a II-a. Înaintea rundei, Universitatea Cluj are 64 de puncte, fiind pe locul trei în clasamentul Seriei a II-a, la două puncte faţă de primele clasate, FCM Târgu Mureş şi Dacia Mioveni.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite