CLUJ: Incendiu produs de un scurtcircuit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pompierii au intrat prin acoperiş pentru a stinge focul. FOTO: Radu Neag
Pompierii au intrat prin acoperiş pentru a stinge focul. FOTO: Radu Neag

Acoperişul unui imobil situat pe strada Constantin Brâncuşi a luat foc în această dimineaţă, ca urmare a unui scurtcircuit produs la reţeaua electrică. Pompierii au intervenit cu două autospeciale pentru stingerea focului.

Focul a cuprins întreg podul imobilului situat pe strada Constantin Brâncuşi 28. Lucrătorii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Cluj au fost alertaţi în legătură cu incendiul în jurul orei 11.00.

După aproximativ o oră de la intervenţie, focul a fost stins. Potrivit primelor informaţii, incendiul s-a produs din cauza unui scurtcircuit la reţeaua electrică a unui cabinet stomatologic aflat la etajul imobilului. În urma incendiului nicio persoană nu a fost rănită. În continuare, lucrătorii ISU Cluj efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor care au dus la declanşarea focului.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Cluj, locotenentul Andrei Biriş, pompierii au ajuns la faţa locului în şase minute. „Echipajele de intervemţie au folosit aparate de respirat cu aer comprimat din cauza fumului dens care era în acoperiş. Pentru stingerea focului s-a decopertat tabla de pe acoperiş. A fost distrusă o suprafaţă de 200 de mp din pod, respectiv mai multe aparate şi mobilierul cabinetului stomatologic“, a declarat acesta.

Biriş a mai menţionat că scurtcircuitul s-a produs la aparatul de comprimat aer folosit în cabinetul stomatologic.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite