CLUJ: În continuare Pană e antrenorul şi managerul general al echipei, totul e perfect legal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florian Walter
Florian Walter

Finanţatorul clubului Universitatea Cluj, Florian Walter, a declarat că în ceea ce priveşte banca tehnică a echipei situaţia este foarte clară, în continuare Marian Pană fiind antrenorul şi managerul general şi că totul este perfect legal.

"La noi e o situaţie foarte clară. Pană e sub contract cu Universitatea, demisia nu a fost înaintată, încă îl plătim. Ne-am uitat în regulament, totul e perfect legal. Poate omul a avut probleme în familie sau s-a simţit său şi nu a reuşit să ajungă la meci. Practic e aceeaşi situaţie ca la meciul cu Sportul, în continuare Pană e antrenorul şi managerul general al echipei. Din păcate numai în România ne-am obişnuit să fim răutăcioşi şi să vorbim prostii. Vom aduce absolut toate actele necesare", a spus Walter, citat de Mediafax.

Florian Walter a făcut aceste precizări după ce directorul Şcolii Federale de Antrenori, Mircea Rădulescu, a declarat, duminică, pentru că va sesiza Comisia de Disciplină a forului în legătură cu faptul că pe banca tehnică a Universităţii Cluj s-a aflat în calitate de antrenor, la meciul cu Pandurii, jucătorul Claudiu Niculescu.

"Ceea ce s-a întâmplat pe banca tehnică a Universităţii Cluj este o încălcare flagrantă a regulamentului, conducerea a sfidat practic regulamentul folosindu-l pe jucătorul Claudiu Niculescu pe post de antrenor principal în condiţiile în care el nici măcar licenţa de antrenor B UEFA nu o deţine. Claudiu urmează momentul ăsta şcoala de antrenori şi abia peste 3-4 ani, după obţinerea licenţi Pro, regulamentul i-ar fi permis să stea pe bancă la un meci din Liga I. Nu este normal ceea ce se întâmplă, tocmai de aceea voi sesiza Comisia de Disciplină a federaţiei, care va dicta sancţiunile conform regulamentelor în vigoare", a spus Rădulescu.

Claudiu Niculescu, numit la începutul acestei săptămâni antrenor interimar al echipei Universitatea Cluj, s-a aflat pe banca tehnică a grupării clujene la meciul de sâmbătă, de la Alba Iulia, cu Pandurii Târgu Jiu, scor 1-1. Pe foaia de joc a figurat Marian Pană ca antrenor la Universitatea Cluj. Elev al Şcolii Federale de Antrenori, Niculescu a declarat la o zi după ce a devenit atrenor interimar că va primi o derogare pentru a putea sta pe bancă la meciul cu Pandurii.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite