CLUJ: Doi presupuşi violatori, arestaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi tineri în vârstă de 23 şi 31 de ani din Sânicoara au primit mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile din partea judecătorilor Tribunalului Cluj, fiind cercetaţi de procurori pentru săvârşirea infracţiunii de viol.

Marcu L., de 31 de ani şi Costan L., de 23 de ani din Sânicoara se află în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Cluj. Cei doi sunt acuzaţi şi cercetaţi de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj pentru săvârşirea infracţiunii de viol.

Potrivit informaţiilor prezentate de biroul de presă al IPJ Cluj, în noaptea zilei de 23 de august, lucrătorii Poliţiei Comunale Apahida au fost solicitaţi telefonic să intervină pentru aplanarea unui conflict dintre mai multe persoane din Sânicoara.

La faţa locului, poliţiştii au identificat două femei care s-au plâns că au fost agresate fizic şi verbal de cei doi suspecţi. În scurt timp cei doi au fost găsiţi de poliţişti în şura unei locuinţe, unde au forţat-o pe o minoră de 14 ani să întreţină relaţii sexuale cu ei.

Marcu L., şi minora au fost conduşi la sediul Poliţiei Comunei Apahida, în timp ce Costan L., a fugit. Pentru Marcu s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, iar ulterior la propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj, instanţa a emis un mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Costan a primit şi el mandatul de arestare preventivă, fiind identificat de poliţişti din cadrul Secţiei 1 de Poliţie Cluj-Napoca pe raza municipiului.

Anchetatorii fac cercetări în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a celor doi.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite