CLUJ: Campionii, premiaţi de autorităţile locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În cadrul unei ceremonii oficiale desfăşurate, astăzi, la Prefectura Cluj, conducerea CFR Cluj, dar şi jucătorii echipei au primit distincţii pentru „realizările deosebite“ pe care le-au avut în acest an.

Jucătorii CFR-ului, însoţiţi de preşedintele Iuliu Mureşan şi antrenorul Andrea Mandorlini, au ajuns în faţa Prefecturii în jurul orei 11.00. După intonarea Imnului Naţional al României, prefectul Florin Stamatian a ţinut să aprecieze realizările echipei din Gruia, respectiv să sublinieze importanţa acestor realizări pentru judeţul Cluj.

„Astăzi, chiar dacă am trăit moment triste provocate de natură, vreau să sărbătorim. Felicitările şi recunoştinţa noastră pentru tot ce aţi realizat. Sunem conştienţi că a fi campioni înseamnă o încununare a muncii şi a ambiţiei. Sunteţi un bun de valoare al întregului judeţ“, a spus prefectul Stamatian care a ţinut să sublinieze şi faptul că realizările CFR-ului a creat „răsunet de invidie în întreaga ţară“.

În continuare prefectul a enumerate şi celelalte echipe care au avut realizări în domeniul sportului, respectiv şi-a exprimat dorinţa ca derby-ul României pentru această ediţie de Liga I, să fie considerată partida “U”-CFR.

image

Primarul Sorin Apostu a menţionat că acum Clujul are o şansă istorică să demonstreze că are valoare, în timp ce preşedintele Consiliului Judeţean, Alin Tişe, le-a mulţumit jucătorilor.

„Le mulţumim tuturor pentru că ne-au ajutat în modul în care au putut. Iată că acum s-a realizat ceea ce spunea domnul Arpad Paszkany atunci când a preluat CFR-ul, respectiv că în cinci ani va lua campionatul şi va juca în Champions League. Performanţa noastră de acum e una de nivel mondial. Am primit felicitări de la Michel Platini, cluburile Internazionale Milano, Barcelona şi Bayern Munchen“, a spus preşedintele CFR 1907 Cluj, Iuliu Mureşan.

În final, reprezentantul clubului i-a invitat pe clujeni să vină în Gruia, în 18 iulie, pentru a asista la partida dintre CFR şi Unirea Urziceni în cadrul Supercupei României.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite