CLUJ: Bărbatul peste care a trecut buldozerul era un om al străzii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii clujeni l-au identificat pe bărbatul găsit mort, ieri, după ce a fost călcat de un buldozer. Acesta e un om al străzii în vârstă de 63 de ani. Şoferul care a produs incidentul este cercetat penal pentru ucidere din culpă.

Anchetatorii au stabilit că bărbatul găsit mort, ieri, pe strada Iuliu Merca din cartierul Europa, are vârsta de 63 de ani şi este un om al străzii. Accidentul s-ar fi produs, vineri, în jurul orei 11, iar vinovat în cauză se face un bărbat de 46 de ani din Bacău.

În prezent, lucrătorii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Cluj aşteaptă expertizele medico-legale din partea Institutului de Medicină Legală (IML) Cluj pentru stabilirea cauzelor morţii.

„Accidentul a avut loc în jurul orelor 11-12. Apelul a fost primit prin Serviciul Unic de Urgenţă 112 la ora 15.30 şi a venit din partea persoanei care a găsit cadavrul. În prezent se fac cercetări pentru stabilirea împrejurărilor care au dus la producerea incidentului, aici nefiind vorba de un accident de circulaţie deoarece drumul nu era public. Şoferul buldozerului este cercetat în stare de libertate şi se află la dispoziţia Poliţiei“, a declarat inspectorul Gina Pop, purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite