CLUJ: Avocata arestată pentru înşelăciune, rămâne după gratii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La primul termen de judecată în procesul în care avocata Ioana Foia este acuzată de înşelăciune şi furt calificat, magistraţii Curţii de Apel Cluj au hotărât judecarea acesteia în stare de arest.

Avocata din cadrul Baroului Cluj este acuzată de procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Cluj, de înşelăciune, exercitarea fără drept a unei profesii şi furt calificat. Ioana Foia va fi judecată în stare de arrest, după ce ieri, la primul termen de judecată, instanţa a decis că aceasta trebuie judecată în timp ce se află după gratii.

Potrivit Mediafax, judecătorii Curţii de Apel Cluj au luat în discuţie, din oficiu, legalitatea măsurii arestării preventive a acesteia. Apărătorul Ioanei Foia a susţinut în faţa magistraţilor că nu sunt probe clare împotriva ei, iar flagrantul organizat ridică mari semne de întrebare, astfel că Ioana Foia ar putea fi judecată în stare de libertate.

Avocata Ioana Foia din Baroul Cluj a fost reţinută, la mijlocul lunii mai, de procurorii Parchetului Curţii de Apel Cluj pentru furt calificat, exercitarea fără drept a unei profesii şi înşelăciune, ea fiind acuzată, printre altele, că a furat bani din geanta unei persoane când se afla într-un salon de cosmetică.
Avocata este acuzată de furt calificat, după ce în două rânduri ar fi sustras suma de 200 de euro, respective 100 de lei din poşeta unei administratoare de salon de coafură. Lucrătorii Biroului de investigaţii Criminale (BIC) din cadrul Poliţiei Municipiului Cluj-Napoca i-au organizat un flagrant delict.

VEZI ACTIVITATEA INFRACŢIONALĂ A AVOCATEI

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite