CLUJ: Accident spectaculos pe strada Horea (FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O maşină a cărei conducător auto a pierdut controlul volanului s-a răsturnat pe strada Horea, în jurul orei 13.50. Autoturismul a intrat pe contrasens, unde a acroşat o altă maşină care circula regulamentar. Şoferul vinovat de producerea accidentului rutier este profesor universitar.

Accidentul s-a produs în zona intersecţiei din faţa Camerei de Comerţ şi Industrie. Din primele cercetări reiese că şoferul unui autoturism de marca Peugeout, care se deplasa cu viteză pe direcţia Centru – Gară, a pierdut controlul maşinii în momentul în care aceasta a trecut peste linia de tramvai. Autoturismul a intrat pe contrasens unde a acroşat un alt autoturism de marca Renault.

Ulterior maşina s-a răsturnat, fiind nevoie de intervenţia echipajelor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Cluj pentru a elibera strada. Circulaţia a fost blocată timp de câteva zeci de minute, după care s-a desfăşurat cu greutate pe direcţia Gară – Centru.  În urma accidentului nicio persoană nu a fost rănită grav. Şoferul autoturismului vinovat de producerea accidentului, profesorul Universităţii Tehnice Cluj-Napoca, Ovidiu Tataru, în vârstă de 54 de ani, a refuzat să fie condus la spital pentru a primi îngrijiri medicale. Celălalt conducător auto, Radu Vasile, în vârstă de 30 de ani, a suferit răni uşoare.

image

Potrivit lui Daniel Graur, reprezentant al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Cluj, şoferul autoturismului de marca Peugeout ar fi circulat imprudent. „Maşina se deplasa pe de pe strada Dragalina pe Horea. Din cauza neatenţiei, a pierdut controlul volanului, acroşând un alt autoturism care aştepta la „stop“”, a declarat acesta.

Un martor care a văzut accidentul, a declarat sub protecţia anonimatului că la volanul autoturismului de marca Peugeout se afla, de fapt, o femeie. „La volanul maşinii nu era profesorul universitar, ci fiica lui. Imediat de cum a ieşit din maşină, aceasta a dispărut, în timp ce el a fost dus pentru declaraţii la Poliţie. Probabil că se vrea muşamalizarea cazului“, a susţinut acesta.

În continuare în cauză se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite