CLUJ:Un motociclist a accidentat trei persoane pe trecerea de pietoni din faţa Prefecturii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accident în faţa Prefecturii. Foto Caius Raţiu
Accident în faţa Prefecturii. Foto Caius Raţiu

Două femei şi o fetiţă în vârstă de zece ani au fost lovite, astăzi, pe trecerea de pietoni din faţa Prefecturii Cluj, de către un motociclist care circula din direcţia cartierului Mărăşti înspre centru, pe Bulevardul 21 Decembrie.

Potrivit declaraţiilor martorilor, pietonii traversau  pe culoarea roşie a semaforului în momentul în care au fost accidentaţi. „Femeile au fost cele mai afectate. Am înţeles că au început să traverseze pe verde dar între timp s-a făcut roşu la semafor. A venit motociclistul şi le-a lovit. Una dintre victime a dat cu capul de asfalt şi părea în stare gravă", a declarat Mircea, unul dintre martorii de la faţa locului. Din primele constatări, se pare că motociclistul nu avea viteză şi nici nu consumase băuturi alcoolice. Acesta a primit primul ajutor la faţa locului, rănile lui fiind superficiale.Toate cele trei victime au fost transportate la Unitatea de Primire a Urgenţelor.

La faţa locului s-au deplasat Poliţia, Pompierii şi medicii de la Ambulanţă.

"Cele trei victime s-au angajat în trecerea străzii pe culoarea roşie a semaforului si au fost accidentate de către un motociclist care circula regulamentar pe culoarea verde, dar care nu s-a încadrat corespunzător pe benzile de circulaţie. Acesta se afla pe banda de pe care trebuie efectuat virajul la dreapta, dar a continuat deplasarea pe direcţia înainte", a declarat inspectorul rutier Dănuţ Todea. Vizibilitatea motociclistului a fost blocată, din câte se pare, de un troleibuz.

Potrivit datelor oferite de Inspectoratul Judeţean de Poliţie, urmează să se desfăşoare o anchetă pentru a stabili cauzele exacte ale accidentului. Poliţia va viziona şi imaginile surprinse de camerele video din zonă.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite