CJ Cluj va sta cu ochii pe furnizorii de cornuri, lapte şi mere

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alin Tişe
Alin Tişe

Conducerea Consiliului Judeţean Cluj avertizează furnizorii de cornuri, lapte şi mere că le va rezilia contractele dacă Protecţia Consumatorilor va mai descoperi nereguli.

În urma controlului făcut zilele trecute de către Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Cluj la firma „S.C Farcaş Trans" SRL din Turda, care s-a soldat cu amendarea societăţii cu 30.000 de lei, preşedintele CJ Cluj, Alin Tişe, a afirmat azi, într-o conferinţă de presă că dezaprobă aceste gen de comportamente din partea furnizorilor din programul „Corn, lapte şi măr". Tot el a mai zis că va fi cu ochii pe aceste firme şi dacă va constata că neregulile sunt o practică, nu o întâmplare, atunci va hotărâ rezilierea contractelor cu aceştia.

„Atrag atenţia societăţilor care furnizează cornuri, lapte şi mere că vom merge până la capăt şi le vom rezilia contractele dacă nu furnizează produse de calitate elevilor. Nu vom rămâne descoperiţi. Vom găsi soluţii", afirmă Tişe.

Firma sancţionată a distribuit mere îngheţate şi lovite, care nu erau etichetate corespunzător. Şcolile clujene care au sesizat aceste nereguli sunt Liceul Teoretic „Mihai Eminescu", Colegiul Naţional „George Coşbuc" şi Şcoala „Ion Agârbiceanu".

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite