CFR va juca fără Sougou şi Celestino la Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
CFR Cluj
CFR Cluj

Atacantul Moudou Sougou şi mijlocaşul Pedro Celestino nu vor fi apţi pentru meciul contra Voinţei Sibiu, care va avea loc duminică, de la ora 14

Antrenorul Jorge Costa a declarat, vineri, că nu va putea conta pe un atancant şi un mijlocaş la meciul cu Voinţa Sibiu şi CFR Cluj, care va avea loc duminică de la ora 14. „Nu pot conta pe Sougou şi pe Celestino la Sibiu, au cartonaşe galbene şi sunt suspendaţi etapa aceasta”, a declarat antrenorul.

„Nu depinde doar de noi să reducem diferenţa din campionat”

Jorge Costa consideră că la momentul actual, preluarea locului I în campionat nu depinde doar de jocul echipei, ci şi de noroc. „La ora actuală nu depinde doar de noi să fim pe locul I. Noi ne propunem meci de meci să jucăm cât mai bine şi să scoatem 3 puncte din fiecare partidă, dar să reducem diferenţa din campionat depinde şi de alţi factori, nu doar de noi”, a spus antrenorul CFR-ului. Despre meciul cu Voinţa Sibiu crede că nu va fi unul uşor deoarece, spune el, echipa este una solidă şi compactă, care a reuşit să facă un meci bun contra celor de la Dinamo. „Nu va fi un meci uşor. Sibiul este o echipă solidă şi compactă. Am studiat deja toţi jucătorii.”

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite