CFR va întâlni pe Dinamo în semifinalele Cupei României

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iuliu Mureşan este încântat că echipa sa va întâlni pe Dinamo
Iuliu Mureşan este încântat că echipa sa va întâlni pe Dinamo

CFR Cluj va întâlni pe Dinamo în penultimul act al Cupei româniei, conform tragerii la sorţi care a avut loc astăzi, la Casa Fotbalului. Primul meci se va disputa în şoseaua Ştefan Cel Mare

Cele patru echipe calificate în semifinalele Cupei României, CFR , Vaslui şi FC Braşov şi-au aflat astăzi adversarele în semifinalele competiţiei. Dacă CFR va da piepct cu Dinamo, braşovenii se vor duela cu FC Vaslui pentru un loc în finala competiţiei, care va avea loc pe stadionul "Emil Alexandrescu" din Iaşi, în data de 26 mai. Turul va avea loc la 23-25 martie, iar returul este programat în perioada 13-15 aprilie.

"Cine n-a avut noroc? Dinamo n-a avut noroc. Suntem optimişti. Am spus că am dori să jucăm cu Dinamo pentru că e o echipă simpatică. E bine, mai ales că jucăm la Bucureşti prima partidă. La cum am văzut că merge echipa în ultima vreme cred că ne vom impune. Dinamo e un adversar dificil, dar parcă e mai bine cu ei decât cu Braşovul sau Vasluiul", a declarat Iuliu Mureşan la sport.ro, imediat după tragerea la sorţi.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite