CFR nu are un prim unsprezece

0
Publicat:
Ultima actualizare:
 Juan Culio este una dintre cele mai importante piese în angrenajul lui Mandorlini
Juan Culio este una dintre cele mai importante piese în angrenajul lui Mandorlini

Numai portarul Nuno Claro şi Juan Culio au bifat toate cele şase partide din returul campionatului. Şefii din Gruia nu agrează politica lui Mandorlini, de a roti atât de des jucătorii, deoarece echipa suferă în consistenţă

Italianul a schimbat din nou cinci jucători în primul unsprezece faţă de partida anterioară, în echipă făcându-şi loc Edimar, Alcantara, Panin, Nicolae Dică şi Kone, fotbalişti care nu au fost titulari în remiza de la Mediaş. Cel mai inspirat a fost cu Alcantara, stoperul fiind marcatorul unicului gol al partidei cu Pandurii. Mandorlini a explicat că va aplica des acest principiu, deoarece echipa are parte de foarte multe meciuri, la intervale scurte de timp.

„Schimb mulţi jucători deoarece avem partide miercuri-duminică. Veloso a fost integralist deja în patru meciuri şi am vrut să-l odihnesc pentru că era puţin obosit. Cu o zi înaintea partidei am decis să joc cu Dică pe dreapta şi s-a achitat destul de bine de sarcini. E o zonă unde depune mai mult efort dar nu am ce să-i reproşez. El poate juca împreună cu Peralta în echipă, dar nu întotdeuna, depinde de adversar“, a explicat Mandorlini.

Nimeni nu agrează varianta aceasta

La auzul veştii că Nicolae Dică va fi folosit în banda dreaptă, Iuliu Mureşan nu a fost tocmai fericit, au dezvăluit surse apropiate echipei din Gruia. Acesta s-a plâns şi în trecut apropiaţilor că experimentele lui Mandorlini nu-i plac şi ar fi mult mai mulţumit dacă ar vedea un prim unsprezece de bază, cu jucători evoluând pe posturile pe care s-au consacrat.

Mureşan a avut şi o discuţie cu Mandorlini pe parcursul zilei de ieri, căruia i-a transmis şi părerea lui Paszkany, dar a primit acelaşi răspuns, că ritmul intens de meciuri îl face să ia astfel de decizii. La rândul său, Nicolae Dică, a evitat să vorbească despre decizia tehnicianului:

„Nu pot să spun dacă este sau nu postul meu preferat, dar cred că am jucat foarte bine şi pe dreapta. Mister m-a întrebat dacă pot evolua acolo şi eu am fost de acord. Pentru mine, important este să joc“, a spus jucătorul. Un aspect interesant al principiului aplicat de Mandorlini este că în acest retur, doar portarul Nuno Claro şi Culio au bifat ca titulari toate cele şase partide.

Gabi Mureşan a lipsit doar în întâlnirile cu Steaua şi Dinamo, fiind suspendat, în timp ce căpitanul Cadu nu a bifat meciul cu Dinamo, pentru cumul de cartonaşe galbene.

Dinamo nu-l sperie pe Mureşan

Iuliu Mureşan, preşedintele celor de la CFR Cluj, a declarat că meciul din semifinalele Cupei României, cu Dinamo, nu trebuie să creeze probleme formaţiei sale, deoarece este mai puternică: „ Dinamo e o sperietoare, pentru că a bătut Steaua? Nu. Este într-adevăr o echipă puternică şi vom avea un meci dificil, dar ne vom califica pentru că avem o echipă mai bună. CFR este mai puternică decât Dinamo“, a declarat acesta.


Doar 2 jucători au bifat toate partidele CFR-ului din acest retur

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite