CFR nu a mai primit cinci goluri din 2006

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ultima înfrângere a CFR-ului când a primit cinci goluri datează din 19 martie 2006, când Jiul Petroşani a administrat un sever 5-1 „vişiniilor“. Din momentul promovării, CFR a suferit trei înfrângeri în care a scos mingea din plasă de cinci ori

Vasluiul lui Viorel Hizo a zburdat pe teren aseară şi a dat impresia că poate înscrie la fiecare acţiune de atac în poarta nefericitului Nuno Claro. Portughezul a prins una dintre cele mai slabe zile de când se află la CFR şi s-a dovedit a fi neinspirat în absolut tot ce face. A respins aiurea mingile care veneau pe cadrul porţii, iar moldovenii păreau să îndeplinească o simplă formalitate.

În minutul 58 era deja 3-0 pentru „galbeni“, care aveau o poftă de joc incredibilă. Adailton de două ori şi Sânmărtean păreau că au închis meciul, când de Zerbi, singurul om al lui Cîrţu care a mai mişcat ceva, a redus din handicap. După doar trei minute, însă, Burdujan ridiculiza întreaga apărare clujeană şi înscria după o cursă de 35 de metri la colţul lung, iar cu trei minute înainte de final reuşea dubla. 1-5 era scorul care le aducea aminte lui Paszkany şi Mureşan de returul ediţiei 2005-2006, când CFR pierduse la Petroşani, cu Jiul, în ultimul meci în care clujenii au primit tot atâtea goluri.

Bastos şi Dică au reuşit să spele din ruşine în ultimele două minute din timpul regulamentar, prea puţin însă pentru o echipă care vrea titlul de campioană. În cei cinci ani de când a promovat din nou în primul eşalon, CFR a suferit trei înfrângeri în care a primit cinci goluri. În 15.10. 2005, Dinamo a învins echipa clujeană cu 5-0, iar în returul aceleiaşi ediţii, Jiul câştiga cu 5-1 la Petroşani. Aseară, CFR a încadat cinci goluri pentru a treia oară de când este patronată de Paszkany.

În cazul foarte probabil în care Oţelul va învinge mâine Gloria Bistriţa, ecartul dintre trupa lui „Munti“ şi CFR va fi de 13 puncte.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite