CFR joacă pentru a treia finală consecutivă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

CFR Cluj are nevoie de un meci fără gol primit pentru a se califica, a treia oară consecutiv, în finala Cupei României. Trupa lui Mandorlini s-a abonat în ultimii ani la cupă, iar obiectivul şefilor este al treilea trofeu consecutiv

Clujenii nu au voie să rateze unul dintre obiectivele propuse pentru acest sezon, Cupa României. Nu de puţine ori, preşedintele Iuliu Mureşan a atras atenţia asupra importanţei acestui trofeu şi le-a cerut jucătorilor să se dedice 100% obiectivului: al doilea event din istoria clubului. În această seară, pe „Dr. Constantin Rădulescu“, elevii lui Mandorlini se pot califica în finală, chiar dacă obţin doar o remiză albă.

Italianul se teme de motivaţia „câinilor“   

Andrea Mandorlini a declarat că Dinamo este foarte periculoasă pentru că a ieşit din lupta pentru titlu, iar Cupa reprezintă singurul ei obiectiv. „Ne ajunge un 0-0, dar nu cred va fi aşa având în vedere caracteristicile celor două echipe. Am văzut că cei din conducerea lui Dinamo au declarat că nu mai au şanse la titlu, aşa că meciul de la Cluj reprezintă o motivaţie suplimentară pentru ei. Practic, Cupa a rămas singurul lor obiectiv“, a spus Mandorlini.

Dinamo va conta la Cluj şi pe mijlocaşul Ousmane N’Doye, care s-a refăcut mai repede decât se credea după entorsa suferită săptămâna trecută. Mandorlini l-a lăudat pe jucătorul dinamovist. „N’Doye e un jucător puternic care-mi place mult. Indiferent de problemele de obiectiv, Dinamo e Dinamo şi are un lot valoros“, a spus antrenorul italian. Dinamo va trebuie să înscrie pentru a spera la calificare după 1-1 în tur.

Şefii clubului din „Ştefan cel Mare“ au dorit să-i motiveze suplimentar pe jucători, astfel că au mărit prima de obiectiv la 20.000 de euro de jucător, în cazul în care câştigă Cupa. Pe de altă parte, dacă ratează calificarea, pe fotbalişti îi aşteaptă amenzi de până la 3.000 de euro.

Cadu s-a menajat pentru Timişoara

Căpitanul Ricardo Cadu a primit al doilea cartonaş galben în finalul meciului cu Rapid şi astfel va fi suspendat pentru întâlnirea din această seară. Există varianta conform căreia potughezul ar fi forţat eliminarea, tocmai pentru a avea drept de joc în întâlnirea din campionat, de luni, cu FC Timişoara. Mandorlini a declarat că nu i-a cerut jucătorului să recurgă la acest gest, dar coechipierul său, Juan Culio, a comentat cartonaşul roşu:

„Cadu este şmecher. Probabil că s-a gândit că echipa are mai mare nevoie de el la Timişoara. Nu mi-a spus dacă l-a luat intenţionat sau nu, dar e bine că a ieşit aşa“, a spus acesta. Meciul dintre CFR şi Dinamo va începe la ora 20.15 şi va fi transmis în direct de Pro TV. Arbitri întâlnirii sunt Alexandru Tudor, Cristian Nica şi Aurel Oniţă.

„Titlul este primordial pentru noi, dar nu ne permitem să neglijăm nici cupa“
Iuliu Mureşan, preşedinte CFR Cluj


Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite