FOTO CFR bate la scor,Costa stă liniștit!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

CFR Cluj a reușit o victorie la scor în fața Sportului, iar “Animalul” Jorge Costa poate sta liniștit, cel puțin deocamdată. În cazul unui rezultat nefavorabil, Ioan Andone era pregătit să preia echipa.

orge Costa știa înaintea partidei că numai o victorie concludentă împotriva codașei Sportul Studențesc îl putea menține pe banca tehnică. I-a introdus pe Bud și Nicoară în primul unsprezece, dar nu cei doi au reușit să aducă plusul necesar. Sportul a redus tribunele la tăcere după un gol al lui Târnăcop, în minutul 27, care a fructificat pasa excelentă a lui Ferfelea. În Gruia se auzeau din nou huiduieli, iar Costa simțea din plin presiunea, mai ales că la oficială se afla Ioan Andone, pregătit să-i ia locul în cazul unui eventual eșec.

CLICK PENTRU O GALERIE FOTO DE LA MECI

Bastos a prefațat golul egalizator cu un șut la colțul scurt, urmând ca minutul 38 să aducă reușita lui Sougou, care a marcat cu capul după o centrare a lui Renan. Un minut mai târziu, autorul golului bucureștenilor a fost eliminat după o talpă pe coapsa lui Cadu, iar misiunea cujenilor a devenit extrem de ușoară.

Recital în partea secundă

Refăcut 100% după accidentare, Roberto de Zerbi a fost omul care a făcut diferența în mitanul secund. În minutul 51, a pasat excelent cu călcâiul pentru Mureșan, care a înscris cu un șut puternic la colțul lung. După doar un minut, Renan a prins o execuție foarte frumoasă de la 25 de metri, pe centrul porții, la care Ormenișan a fost spectator. Apoi a venit din nou rândul lui De Zerbi să-și arate calitățile și a marcat superb, cu o execuție de la 18 metri, sub bară.

Sportul nu mai conta nici măcar pe contraatac, iar trupa lui Costa asedia poarta Sportului. Mureșan, Bastos sau Kapetanos mai puteau înscrie pentru un scor de proporții, dar echipa lui Mulțescu a rezistat. Numai până în minutul 87, însă, când Bastos a marcat din nou cu un șut din careu, la colțul scurt. Cireașa pe tort a fost pusă de Kapetanos în ultimul minut de prelungiri, iar 6-1 este un scor la care nici cei mai optimiști suporteri clujeni nu ar fi sperat.

CFR Cluj- Sportul 6-1(1-1)
Stadion: “Dr. Constantin Rădulescu”, spectatori 4.000
Goluri: 27 Târnăcop / 38 Sougou, 51 De Zerbi, 52 Renan, 87 Bastos, Kapetanos (92)
Arbitru: Alexandru Deaconu
Cartonaș roșu: 39Târnăcop

CFR Cluj: Fernandes- Lionn (46, Lionn), Cadu, Camora- Mureșan- Sougou, Bastos, Renan, Nicoară (46, De Zerbi)- Bud (65, Kapetanos)
Antrenor: Jorge Costa

Sportul: Ormenișan- Beţa, Patriche, Raţiu, Maxim- Ghinga, Lungu- Târnăcop, Nicola (Lazăr), Ferfelea (81, Chețan)- Curelea (66, Dobre)


Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite