CFR a dat banii pentru Weldon

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacantul brazilian nu a putut juca în primele două etape din cauza situaţiei contractuale, dar va fi apt din runda următoare. În cele din urmă, CFR-ul va plăti Benficăi Lisabona 200.000 de euro pentru a primi cartea verde a brazilianului.

Unul dintre cele mai importante transferuri ale verii efectuate de CFR Cluj, Weldon dos Santos Andrade, va avea într-un final drept de joc pentru formaţia din Gruia. Atacantul pentru care clujenii au insistat foarte mult pentru a-l aduce de la Benfica a semnat contractul, dar greutăţile abia atunci au început pentru conducerea „feroviarilor". „Vulturii" au refuzat să trimită cartea verde a brazilianului, solicitând suma de 200.000 de euro pentru transfer, deoarece atacantul ar avea un angajament cu gruparea din capitala Portugaliei până anul viitor. Benfica i-a prelungit unilateral contractul, după ce a auzit că acesta negociază cu gruparea patronată de Paszkany. „Încă sunt supăraţi pe noi că l-am dat pe Alvaro Pereira la Porto, şi nu lor. De asta încearcă să tergiverseze transferul, dar în cele din urmă se va rezolva", a declarat Iuliu Mureşan zilele trecute.

Impresarii i-au păcălit

Pentru a asigura jucătorului un salariu mulţumitor şi o primă de instalare pe măsură, agenţii fotbalistului le-au prezentat şefilor clujeni contractul vechi al lui Weldon, negociind cu CFR din postura de jucător liber. „Noi i-am crezut de bună-credinţă şi eram convinşi că jucătorul va veni la noi liber. După ce a ajuns la Cluj, ne-am trezit că cer bani pe el pentru că ar avea contract până în vară. Am acţionat la FIFA, dar se pare că lumea fotbalului e prea murdară şi cluburile mai sunt şi păcălite.

În cele din urmă se va rezolva, vom plăti şi o să primim cartea verde, iar Weldon va juca chiar cu Mediaş. Noi suntem club serios, nu falsificăm semnături, ca alţii", a dezvăluit o sursă din interiorul clubului. Brazilianul nu a putut fi folosit în primele două etape, cu Astra şi Târgu-Mureş, deoarece litigiul între cele două cluburi nu era încheiat, dar clujenii s-au resemnat cu ideea că nu pot avea câştig de cauză şi au decis să plătească cei 200.000 de euro pentru transferul brazilianului în vârstă de 30 de ani.

Va juca în locul lui Kapetanos

Jorge Costa intenţionează să-l folosească pe Weldon încă din următoarea etapă, în partida cu Gaz Metan Mediaş. Antrenorul clujenilor este nemulţumit de randamentul lui Kapetanos din primele două etape. Afectat ar putea fi şi Cristi Bud, jucător pentru care există varianta unui împrumut la FCM Târgu-Mureş. 

200 de mii de euro este salariul anual pe care Weldon îl va primi de la CFR Cluj.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite