CFR a dat afară opt jucători!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nemulţumiţi de locul ocupat în Liga I şi de prestaţia din Liga Campionilor, oficialii clujenilor au trecut la măsuri radicale. Tony, Alcantara, Peralta, Batin, Peskivici, Sforzini, Ramon şi Diogo au fost puşi pe liber. De fapt, doar şapte jucători, pentru că Tony a cerut de bunăvoie să plece.

După o jumătate de sezon dezastruoasă, departe de pretenţiile exprimate în vară, şefii din Gruia au început curăţenia de iarnă. Arpad Paszkany şi Iuliu Mureşan i-au anunţat deja ieri pe jucătorii care nu mai intră în planurile lor de viitor. Astfel, nu mai puţin de opt fotbalişti au fost puşi pe liber de către CFR Cluj.

Meciul cu AS Roma a fost ultimul în lotul clujean pentru mulţi dintre jucătorii antrenaţi de Alin Minteuan. Preşedintele Iuliu Mureşan şi patronul Arpad Paszkany au întocmit lista celor care nu mai pot ajuta echipa şi ieri le-au reziliat contractele. Francezo-portughezul Tony Da Silva a fost singurul care le-a cerut în mod expres şefilor CFR-ului să-l lase să plece, ceilalţi şapte jucători supunându-se deciziei conducerii. Tony va semna din ianuarie un contract cu Vitoria Guimaraes, echipă din prima ligă lusitană.

Ardelenii nu i-au mai prelungit contractul fundaşului Hugo Alcantara, care, cel mai probabil, va lua drumul Braziliei. Şi Sixto Peralta a fost pus pe liber, oficialii din Gruia fiind nemulţumiţi de randamentul acestuial. Portarul Boris Peskivici şi Paul Batin au fost trimişi şi ei să-şi caute echipe, la fel ca şi Ramon sau Nuno Diogo. Clujenii au renunţat şi la atacantul italian Sforzini, adus cu surle şi trâmbiţe în Gruia de fostul antrenor Andrea Mandorlini. Un alt jucător transferat în mandatul italianului, fundaşul Leo Veloso, a avut aceeaşi soartă ca Sforzini. 

GRUPA E
Bayern - FC Basel 3-0
Ribery 35, Timoşciuk 37, Ribery 50
CFR Cluj - AS Roma 1-1
Borrielo 21 / Traore 89
La oaspeţi, Lobonţ a fost integralist.
Clasament
1. B MÜNCHEN    6    5    0    1    16-6    15p
2. AS ROMA    6    3    1    2    10-11    10p
3. FC Basel    6    2    0    4    8-11    6p
4. CFR Cluj    6    1    1    4    6-12    4p

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite