CFR Cluj rămâne pe locul 69 în clasamentul IFFHS

0
Publicat:
Ultima actualizare:

CFR Cluj este a doua echipă românească în clasamentul Federaţiei Internaţionale de Istorie şi Statistică a Fotbalului, pe luna ianuarie. Formaţia din Gruia este depăşită de Steaua, cea mai bine clasată echipă românească

Formaţia Steaua Bucureşti a coborât cinci poziţii şi ocupă locul 45, cu 167,5 puncte, în clasamentul pe luna februarie al Federaţiei Internaţionale de Istorie şi Statistică a Fotbalului (IFFHS), dar rămâne echipa română cel mai bine clasată în această ierarhie, conform agenţiei Mediafax.

Formaţia CFR Cluj se menţine pe locul 69, cu 143,5 puncte, în timp ce echipa FC Timişoara a urcat cinci poziţii, pe 80, cu 133 puncte, la egalitate cu Celtic Glasgow. Dinamo Bucureşti a urcat pe locul 94 pe 85, cu 127,5 puncte, aflându-se la egalitate cu sudanezii de la Al Hilal.

Echipa FC Vaslui ocupă locul 91, după o urcare de pe 103, cu 123 de puncte. Formaţia vasluiană se află la egalitate pe această poziţie cu River Plate Montevideo (Uruguay), Universidad San Martín de Porres (Peru) şi Club Juan Aurich de Chiclayo (Peru).

Formaţia Unirea Urziceni se menţine pe locul 105, cu 118,5 puncte, în timp ce FC Braşov a urcat de pe 248 pe 239, cu 80,5 puncte, la egalitate cu Garabagh Agdam (Azerbaidjan), Al-Wehdat Amman (Iordania) şi FC Neftchi Fergana (Uzbekistan).

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite