CFR Cluj ia în calcul posibilitatea unei investiţii a CJ în arena din Gruia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele clubului CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a declarat marţi că ideea preşedinteului Consiliului Judeţean, Alin Tişe, de a investi în modernizarea arenei Dr. Constantin Rădulescu, este foarte interesantă şi a apreciat că, din punct de vedere al infrastructurii sportive, oraşul este bine cotat.

Tişe a anunţat luni că CJ doreşte să investească în arena din cartierul Gruia pentru a o moderniza şi a o aduce la standarde Elite, însă aceasta trebuie să intre în patrimoniul public.

Mureşan a răspuns azi că nu e deranjat că echipa sa nu va juca meciurile de campionat pe noul stadion, Cluj Arena, lucru pe care preşedintele CJ l-a anunţat, voalat, luni.

"Nu ne deranjează că nu vom juca şi meciurile din Liga I pe Cluj Arena şi nici că s-a construit acest stadion. Am vrut doar să evidenţiem faptul că el nu va fi al unei singure echipe.

Am fi foarte bucuroşi dacă şi cel din Gruia ar ajunge la categoria Elite, mai ales că am putea concura cu celelalte oraşe la organizarea unui Campionat European, ceea ce ar fi extraordinar. Oricum, Clujul a luat deja faţa multor oraşe din punct de vedere sportiv, vom avea o nouă Sală Polivalentă, aşadar lucrurile stau chiar foarte bine.

Domnul Alin Tişe ne-a oferit un răspuns bun, care ne-a dat de gândit, este foarte interesant, iar acum rămâne să îl analizez cu Arpi (Arpad Paszkany, finanţatorul CFR-ului – n.red). Acum nu ne rămâne decât să ne armonizăm poziţiile", a spus Iuliu Mureşan.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite