CFR Cluj favorită la casele de pariuri în Supercupă. Tu pe cine pariezi?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

CFR Cluj şi Urziceni se bat pentru Supercupa Romaniei - primul trofeu al sezonului - mâine, de la ora 20.30. Trupa lui Mandorlini are o cotă de 1.88 pentru un succes în timp ce elevii lui Levy au o cotă de 3.90.

Intrucât CFR-ul a câştigat şi campionatul şi Cupa, adversara în Supercupă îi este Unirea Urziceni, ocupanta locului doi în sezonul trecut în Liga I. La casele de pariuri, clujenii sunt consideraţi favoriţi. Trupa lui Mandorlini are o cotă de 1.88 pentru un succes în timp ce elevii lui Levy au o cotă de 3.90.

Jucătorii de la CFR nu vor avea prime la meciul de mâine, însă vor să câştige pentru antrenorului lor, care va împlini 50 de ani chiar mâine. De partea cealaltă, Unirea a revenit abia ieri din cantonamentul de la Saalfelden (Austria).

Aici, ialomiţenii le-au întâlnit în meciuri amicale pe FC Hrvatski (4-1), FC Skendija (1-0), Zaglebie Lubin (3-1), AEK Atena (0-2) şi Dundee United (1-0). Apostol, Rusescu şi Ricardo nu se vor afla pe teren la meciul de mâine.

Primii doi sunt nerefăcuţi după accidentări mai vechi, iar cel de-al treilea nu va fi inclus în lot pentru că a întârziat la pregătire. În altă ordine de idei, un procent de 30 la sută din încasările rezultate în urma vânzării biletelor de intrare la Supercupa va fi donat sinistraţilor din Moldova.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite