CFR Cluj a lansat sistemul de vânzare online a biletelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Clubul CFR Cluj a implementat, începând de astăzi, un sistem de vânzare online a biletelor. În colaborare cu EBS, una dintre cele mai mari firme de soft din Europa, CFR Cluj va vinde bilete pe internet

CFR Cluj a pus în vânzare bilete pe internet. De astăzi, EBS va pune în practică sistemul. Procedura este foarte simplă. Clientul va comanda biletul, îl va plăti cu ajutorul cardului, după care va primi o confirmare prin email, iar o firmă de curierat va livra tichetele la domiciliul clientului.

„Demult am dorit acest lucru, pentru că la meciurile importante sunt probleme cu accesul spectatorilor. În funcţie de importanţa meciului, vom pune în vânzare până la 8000 de bilete, care vor fi trimise clientului printr-o firmă de curierat rapid. Serviciile costă, în Cluj de exemplu, indiferent de numărul biletelor, clientul va plăti 12 lei. Aplicaţia se va opri cu o zi înainte de partidă, când vor intra în acţiune casele de bilete", a declarat Iuliu Mureşan.

Acesta a fost completat de reprezentantul EBS în România, Daniel Metz: „Suntem demult alături de CFR şi am considerat că această tehnologie de vârf este potrivită. Platforma tehnologică provine de la un lider mondial", a spus acesta. Clienţii doritori să comande bilete online trebuie să intre pe site-ul oficial al clubului, unde există o rubrică nouă, creată în acest sens.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite