CFR Cluj a încheiat un parteneriat cu Roşia Montană Gold Corporation

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele clubului CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a anunţat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că gruparea ardeleană a încheiat un parteneriat pe un an cu compania minieră Roşia Montană Gold Corporation.

„Este un parteneriat foarte important pentru noi. Eu n-am nicio reţinere să implic această companie printre sponsorii clubului. Eu provin dintr-o familie de mineri. Tata, Dumnezeu să-l odihnească, mă lua cu el în mină când aveam şase-şapte ani. Vara am lucrat câteva luni în mină ca să câştig câţiva bani în plus. Cunosc foarte bine procesul mineritului, aşa că n-am avut nicio reţinere când a fost vorba de acest parteneriat. Nu poţi vorbi despre un proiect controversat, atunci când acesta aduce milioane de euro ţării. Cu toţii tindem spre aur. E o combinaţie perfectă între ţelurile noastre", a spus Mureşan, potrivit Mediafax.

Preşedintele clubului a precizat că, iniţial, sigla companiei nu va apărea pe tricourile jucătorilor. El a adăugat că va discuta cu suporterii, în cazul în care aceştia vor contesta parteneriatul încheiat miercuri. „Publicitatea va fi doar pe stadion, pe bannere, nu şi pe tricouri, în primă fază. Dacă există voci printre suporteri care au îndoieli, o să fac o întâlnire cu ei şi să le explic exact ce se întâmplă la Roşia Montană, ce beneficii vor exista prin exploatarea făcută de Gold Corporation. Am primit şi o sumă de bani, iar noi vom continua parteneriatul prin acţiuni la Roşia Montană. Vor fi autocare cu suporteri din acea zonă care vor veni la meciurile noastre. La anul vom vorbi de un alt contract, la un alt nivel. Cu cât se va produce mai mult aur, cu atât ne va fi nouă mai bine", a mai spus Iuliu Mureşan.

Directorul general Roşia Montană Gold Corporation, Dragoş Tănase, a declarat că se bucură de asocierea companiei sale cu campioana României. „Ne bucurăm că suntem alături de echipa fanion a Transilvaniei. Prin partea noastră de implicare vrem să aducem şi să lăsăm din beneficiile acestui proiect în această zonă. Ne bucurăm că ne asociem cu CFR Cluj. La fel ca şi ei, şi noi ne dorim aurul. Vrem să fim campionii dezvoltării miniere, de aceea ne asociem cu performanţa din diferite domenii. Noi suntem legaţi de acest oraş, de capitala Transilvaniei, şi vrem să construim lucruri importante aici. E un contract pe care vrem să-l continuăm. Ambele părţi au ca obiectiv aurul", a afirmat Tănase.

Contractul de sponsorizare se întinde pe o perioadă de un an, cu posibilitate de prelungire. Directorul general al companiei, Dragoş Tănase, a primit din partea oficialilor clubului cu tricou cu sigla RMCG pe faţă şi cu numele său pe spate, deasupra numărului 1.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite