CFR Cluj a câştigat ultimul amical din Austria

0
Publicat:
Ultima actualizare:

CFR Cluj a reuşit să încheie cantonamentul din staţiunea austriacă Abtenau cu o victorie, împotriva formaţiei din liga a patra germană Red Bull Leipzig, scor 2-1

Andrea Mandorlini a trimis în teren o formaţie alcătuită cu preponderenţă din fotbalişti care nu fac parte din planurile sale în ceea ce priveşte prima garnitură pentru următorul sezon de Liga I. Chiar şi aşa, clujenii au reuşit să câştige partida şi se vor întoarce la Cluj cu un singur meci pierdut, împotriva celor de la Slavia Praga.

Scorul a fost deschis de austrieci în minutul 59, prin Watzka, fotbalist care l-a surprins pe Stăncioiu cu o execuţie de la 40 de metri, conform cfrmania.ro. Apoi, egalarea a venit după ce pe teren şi-au făcut apariţia Bjelanovici, Gabi Muresan, Piccolo, Panin, Culio şi Deac, fotbalişti care, după toate probabilităţile, vor fi titulari în sezonul care stă să înceapă.

Egalarea a venit de la Bjelanovici în minutul 65, după o pasă a lui Culio, în timp ce scorul final a fost stabilit de Gabi Mureşan în minutul 75, cu un şut de la 25 de metri.

Iată echipa cu care a început Mandorlini partida: Stăncioiu - Tony, N. Diogo, Alcantara, Veloso - Kivuvu, Dani, E. Dică - Hora, Bud, Batin. Clujenii urmează să se întoarcă în ţară în cursul zilei de vineri, urmând ca duminică să dispute prima partidă oficială, în Supercupa României, împotriva Unirii Urziceni.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite