CFR Cluj, învinsă fără drept de apel de Slavia Praga

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Campioana României, CFR Cluj, a pierdut ultimA partidă amicală din cAntonamentul susţinut în Austria, împotriva formaţiei din Cehia Slavia Praga, scor 2-4. Ambele goluri ale formaţiei lui Mandorlini au fost semnate de Traore

După ce a învins la scor de neprezentare campioana Belgiei, Anderlecht Bruxelles, CFR s-a împiedicat în meciul cu Slavia. Cehii au condus cu 3-0 şi 4-1, dar clujenii au reuşit să reducă din handicap pe final. Cehii au deschis scorul în minutul 19, când Jarolim a înscris din apropierea porţii, după un corner.

A doua reuşită a venit în minutul 41, când Gajciara a profitat de o gafă  lui Piccolo şi l-a învins pe Stăncioiu. În minutul 47, cehii au mai marcat o dată, prin Petr Janda, pentru ca Traore să reducă din diferenţă în minutul 66.

Cu un sfert de oră înainte de final, Slavia a mai punctat o dată, cu un şut la vinclu, iar scorul final a fost stabilit de Traore în minutul 88, după o acţiune personală. Iată echipa trimisă în teren de Mandorlini în primul minut: Stăncioiu - Tony, Cadu, Alcantara, Veloso - E. Dică, Dani, Piccolo, Deac - Bjelanovici, Y. Kone.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite