CFR, fără atacant în prima etapă!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu Pantelis Kapetanos accidentat, antrenorul lui CFR Cluj, Alin Minteuan, va trimite în primul meci de campionat din 2011 o echipă care nu va avea niciun atacant de careu

Campioana a încheiat şi cel de-al doilea stagiu de pregătire al ienii, din Antalya şi va reveni mâine în ţară. Cu o comportare foarte bună în meciurile amicale, unde au reuşit să obţină cinci victorii şi au pierdut un singur meci, în compania celor de la Metalurg Donetsk, „feroviarii“ se simt pregătiţi pentru debutul returului de campionat. Ultima echipă învinsă de elevii lui Alin Minteuan a fost Litex Loveci, bulgarii înclinându-se cu 2-3, după reuşitele lui Peralta, Hora şi Cadu, care a transformat o lovitură de pedeapsă.

„Kape“, out cu Brăneştiul


Deşi tehnicianul celor din Gruia şi-a creionat în mare parte „unsprezecele“ cu care va ataca returul, cea mai mare problemă vine din compartimentul ofensiv. Odată cu vânzarea lui Traore, clujenii nu au un vârf de careu pe care să se poată baza, cel puţin în debutul părţii a doua de campionat. Kapetanos, care în mod normal va fi titular, mai are probleme la genunchiul drept şi nu va putea fi folosit, cel puţin în meciul din etapa a 19-a, cu Victoria Brăneşti. Grecul nu a evoluat în niciun amical de când a ajuns la Cluj.

Bud nu a confirmat în perioada de pregătire că ar fi atacantul al cărui reviriment îl aşteaptă patronul Paszkany şi mai mult ca sigur returul îl va prinde tot pe banca de rezerve. De asemenea, Paul Batin, care a fost testat în mai multe meciuri amicale, nu reprezintă o soluţie viabilă în acest moment pentru atacul CFR-ului.

În aceste condiţii, Bastos şi de Zerbi ar putea fi „armele“ din atac în partida cu ilfovenii. „Azi am avut probleme în atac, Cristi Bud a jucat pe final, dar ceea ce contează e că am învins. Pasăm bine, e îmbucurător. Sper ca în prima etapă să joace Kapetanos, dar e o soluţie să jucăm şi fără vârfuri, pentru că avem jucători de viteză care să dea gol“, a spus şi preşedintele Iuliu Mureşan după meciul cu bulgarii.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite