Cluj: CFR Cluj s-a săturat de străini. Mihai Roman rămâne o ţintă clară!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cluj: CFR Cluj s-a săturat de străini. Mihai Roman rămâne o ţintă clară!
Cluj: CFR Cluj s-a săturat de străini. Mihai Roman rămâne o ţintă clară!

Începând cu finalul turului, conducerea CFR va transfera doar jucători români şi va ceda vedetele care nu mai impresionează. Paul Batin, Cristian Bud, Alex Păcurar şi Mihai Roman sunt numele noi care vor apărea în echipa din retur a „feroviarilor”

CFR are un jucător extrem de talentat, care nu a primit şansa de a-şi demonstra valoarea la Cluj. Paul Batin aflat în proprietatea celor din Gruia, a fost împrumutat din considerente care vizau în primul rând acordarea şansei de a evolua. Batin, suflat celor de la Universitatea Cluj tocmai în momentul când talentatul atacant se pregătea să semneze un contract cu „Şepcile Roşii” a fost imediat împrumutat la UTA, experienţa sa fiind net inferioară unor nume precum Yssouf Kone sau Didi.

Acesta nu a stat pe gânduri şi a acceptat fără comentarii împrumutul la „Bătrâna Doamnă” reuşind un pas înainte faţă de ultimul sezon petrecut în liga a treia, la Baia-Mare. Aradul i-a venit ca o mănuşă atacantului de 22 de ani, reuşind să înscrie nu mai puţin de nouă goluri în opt meciuri în care a evoluat în acest campionat.  Acest lucru i-a făcut pe şefii din Gruia să grăbească reîntoarcerea acestuia la Cluj, deşi împrumutul expiră abia la finalul campionatului:

„I-am urmărit evoluţiile şi m-a impresionat prin lejeritatea cu care înscrie. Mă bucur foarte mult că este într-o formă bună, pentru că este jucătorul nostru, iar pe viitor poate fi o soluţie. Poate îl readucem la iarnă, încă nu ne-am hotărât”, a declarat Iuliu Mureşan, preşedintele CFR.

Ţinta Mihai Roman

CFR nu renunţă la Mihai Roman, senzaţia formaţiei FC Braşov. Patronul Arpad Paszkany îl consideră pe mijlocaşul de sub Tâmpa unul dintre cei mai talentaţi fotbalişti români, motiv pentru care i-a trasat lui Iuliu Mureşan sarcina să facă tot posibilul pentru a-l aduce la Cluj.

Braşovenii sunt dispuşi să-l cedeze la iarnă, dar numai pentru o sumă cifrată în jurul unui milion de euro, considerată prea mare de clujeni, dar relaţiile bune dintre Dinu Gherghe şi Iuliu Mureşan l-ar putea apropia pe Roman de Cluj. Un alt fotbalist pentru care clujenii au înaintat o ofertă este Alex Păcurar, dar deocamdată discuţiile s-au oprit la salariul jucătorului, care cere suma de 25.000 de euro pe lună.

„Găzarul” Cristian Bud a fost deja acontat, iar atacantul va îmbrăca tricoul vişiniu încă din iarnă, lucru confirmat parţial de directorul general al medieşenilor, Ioan Horoba: „Oferta CFR-ului este bună, dar vom vedea dacă o vom alege pe aceasta sau una din celelalte două. Orice este posibil”, a spus acesta.

Culio şi Kone, ca şi plecaţi

Adevărul a anunţat în ediţia online din data de 9 octombrie că Juan Culio este la un pas de a părăsi CFR, lucru confirmat ulterior chiar de fotbalist în presa de specialitate. De asemenea, Kone are oferte tentante din Franţa şi Anglia, iar fotbalistul îşi doreşte să evolueze la o echipă mai bine cotată. CFR cere cel puţin 3 milioane de euro pentru a se dispensa de cel mai bun fotbalist al său.


CITEŞTE AICI TOATE ŞTIRILE DIN CLUJ

image
image
image
image

   

image
image
image
image

Urmăreşte ştirile din Cluj pe Twitter ori prin RSS, contactează-ne prin Yahoo! Messenger sau e-mail, vizualizează pe YouTube producţiile video realizate de redactori. Fii mereu în legătură cu redacţia prin intermediul Facebook, Hi5 sau MySpace



Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite