Cluj: Minţiţi că-şi primesc salariile, angajaţii CFR din Cluj au reluat greva

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cluj: Minţiţi că-şi primesc salariile, angajaţii CFR din Cluj au reluat greva
Cluj: Minţiţi că-şi primesc salariile, angajaţii CFR din Cluj au reluat greva

Angajaţii de la Secţia Cluj a SC Reparaţii Locomotive „C.F.R. - S.C.R.L. Braşov”, care au declanşat săptămâna trecută un protest din cauza neplăţii salariilor pe luna august, au reluat astăzi activitatea, după ce li s-a promis că salariile pe luna august vor fi plătite integral. Bucuria a ţinut doar câteva minute, ei reluând protestele deoarece nu le-au intrat pe card banii.

„Oamenii s-au prezentat la depou şi am decis să reluăm activitatea luni dimineaţă pentru că avem promisiunea că vom primi salariul integral pe luna august, la ora 11.00”, a spus Secretarul general al Sindicatului Mecanicilor de Locomotivă Cluj, Grigore Ciurtin.

După câteva minute, angajaţii au încetat din nou activitatea, deoarece nu şi-au primit, până la ora 11.00, salariile din luna august, conform promisiunilor conducerii.

Grigore Ciurtin a declarat pentru Mediafax că salariile nu au intrat pe card la ora 11.00, conform promisiunilor conducerii societăţii, astfel că cei peste 150 muncitori au încetat din nou lucrul în semn de protest.

„Şeful de secţie mi-a promis că vom primi banii integral, dar apoi a spus că nu depinde de el. Angajaţii au încetat lucrul, spunând că nu mai pot să îşi desfăşoare activitatea fără bani. Ei nu vor relua lucrul până când nu vor primi integral salariul”, a spus Ciurtin.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite