FOTO CFR Cluj a câştigat, scor 5-1, meciul cu Gloria Bistriţa. Să vină Manchester United!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
CFR Cluj a câştigat meciul cu Gloria Bistriţa
CFR Cluj a câştigat meciul cu Gloria Bistriţa

Formaţia CFR Cluj a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 5-1 (2-0), echipa Gloria Bistriţa, într-un meci din etapa a X-a a Ligii I, în care de la fiecare grupare a fost eliminat un jucător şi în ultimele cinci minute s-au înscris trei goluri.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Kapetanos '5, Mureşan '35 (penalti), '55, Bjelanovici '88 şi Luis Alberto '90. Pentru Gloria Bistriţa a înscris Zahiri, în minutul 90+3.



În minutul 33, de la Gloria Bistriţa a fost eliminat Kanon pentru o intervenţie dură la Kapetanos. CFR Cluj a rămas, de asemenea, fără un jucător, în minutul 61, când a fost eliminat Aguirregaray după o intrare cu talpa la un adversar, potrivit Mediafax.



1-0: Kapetanos deschide scorul cu capul, din aproximativ 7 metri, după o centrare a lui Sougou;

2-0: Mureşan transformă un penalti acordat de centralul Adrian Cojocaru după faultul lui Kanon la Kapetanos;

3-0: Mureşan înscrie al treilea gol al clujenilor trimiţând mingea în poartă, după o pasă de la Sougou;



4-0: Bjelanovici majorează diferenţa, cu un şut de la aproximativ 18 metri;

5-0: Luis Alberto reuşeşte primul său gol pentru CFR Cluj, după o pasă de la Camora;

5-1: Zahiri stabileşte scorul final, cu un şut din apropierea porţii gazdelor.



„A fost cel mai bun meci al nostru. Echipa a jucat bine, ne-a fost frică puţin de Bistriţa, am avut probleme în campionatul ăsta cu echipe socotite mai mici, am primit multe goluri, astăzi a fost bine. Mă bucur că au dat gol şi Bjelanovici şi Luis Alberto, aveau nevoie să aibă încredere. Acuma aştept meciul cu Manchester. Nu prea am emoţii. Să găsesc formula cea mai bună, asta e cel mai important. Nu le voi spune nimic jucătorilor înainte de meciul cu Manchester, pentru că se concentrează singuri. Întâlneşti Manchester o dată în viaţă. De mâine începem antrenarea echipei pentru meciul cu Manchester", a precizat Ioan Andone, antrenorul CFR Cluj.

„Nici nu vreau să spun că diferenţa dintre CFR Cluj şi Bistriţa este asta. Nu jocul a făcut în sine diferenţa, ci anumite decizii care au cântărit foarte greu în desfăşurarea acestui joc. După golul primit, şi ăla am înţeles din ofside, am echilibrat jocul, am dominat partida, am avut penalti clar la 1-0 la henţul lui Maftei pe care nu l-a dat. Normal să se rupă echilibrul. CFR Cluj are un lot mai valoros decât noi, o echipă cu alte aspiraţii faţă de noi, o echipă care joacă în Champions League, cu foarte mulţi jucători care au costat bani mulţi. Deocamdată, la Bistriţa asta se poate, ăştia sunt jucătorii pe care i-am adus, jucători cu care încercăm să scăpăm de retrogradare. Noi nu vrem Champions League, nu vrem UEFA League, vrem să fim lăsaţi să jucăm fotbal. Pe joc nu s-a văzut diferenţa între cele două echipe. Dacă se dădea penalti la 1-1 poate lucrurile nu stăteau aşa. Nu am venit să ne apărăm, am venit să jucăm fotbal. Lucrurile la noi nu stau prea bine, ieşim afară la Dinamo şi la Steaua, trebuie să joci cu fiecare, trebuie să încercăm să adunăm nişte puncte”, a precizat Nicolae Manea, antrenorul celor de la Gloria Bistriţa.


CFR Cluj: Felgueiras - Ivo Pinto, Maftei, Rada, Camora - Sougou (Sepsi '86), G. Mureşan, Aguirregaray, Valente (Luis Alberto '65) - Bastos, Kapetanos (Bjelanovici '69). Antrenor: Ioan Andone.

“Echipa s-a descătuşat, putea să fie şi 7-1, golurile noastre au fost foarte frumoase, după acţiuni elaborate, unele lucrate la antrenament. Şi eu m-am bucurat când am văzut că două scheme care s-au exersat în ultima vreme au reuşit. Avem jucători creativi, avem jucători care au mentalitate. Nu vreau să-i jignesc pe cei de la Bistriţa, nu a fost numai un antrenament, nu a fost un meci uşor, puteau să dea şi ei vreo două, trei goluri, dacă nu era Felgueiras în poartă. Arbitrul ne-a anulat un gol perfect valabil, cel al lui Kapetanos. M-am uitat pe reluări nu a fost niciun ofside”, a precizat Iuliu Mureşan, preşedintele CFR Cluj. 

Gloria Bistriţa: Dolha - Peteleu, Canon, Al. Tudose, Ayza (Năstase '41) - Predescu, P. Anton, Romario (Feher '65), Zahiri - Reano, Curtuiuş (Laio '57). Antrenor: Nicolae Manea.

Cartonaşe galbene: Kapetanos '51 / Năstase '45+1, Anton '54

Cartonaşe roşii: Aguirregaray '61 / Kanon '33

Arbitri: Adrian Cojocaru (central) - Vladimir Urzică, Alexandru Vodă (asistenţi) - Sergiu Popa (rezervă).

Observatori: Nicolae Marodin, Viorel Boit

În minutul 37, tehnicianul Nicolae Manea a avut un conflict cu un suporter al echipei CFR Cluj.

Pantelis Kapetanos
image
CFR Cluj a făcut instrucţie cu Gloria Bistriţa
Jucători CFR Cluj
Cluj-Napoca



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite