Cluj: CFR a remizat în Ghencea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cluj: CFR a remizat în Ghencea
Cluj: CFR a remizat în Ghencea

CFR Cluj a terminat la egalitate partida susţinută în compania Stelei,  pe stadionul Steaua din Bucureşti. Pentru echipa lui Conceicao au marcat Kone şi Flores

Partida din Ghencea s-a disputat sub auspiciile unui derby între cele mai bune echipe din campionat, precum spunea tenicianul clujenilor, Toni Conceicao, la conferinţa de presă premergătoare partidei. CFR a deschis scorul încă din minutul 4 al meciului, când Yssouf Kone şi-a demonstrat clasa într-un duel unu la la unu cu Ghionea.

Ivorianul a trecut în viteză de fundaşul „roş-albaştrilor” şi a şutat în colţul lung, fără speranţe pentru Tătăruşanu. Steliştii au forţat egalarea, dar nu au reuşit să marcheze decât cu trei minute înainte de pauză, când Stancu a trimis o pasă de geniu la Surdu, iar acesta l-a executat fără probleme pe Nuno Claro.

În partea a doua, tot CFR a fost echipa care a ieşit mai determinată de la cabine, deşi Bergodi este cunoscut ca un antrenor care îşi motivează excelent elevii la pauză. În minutul 54, Mara execută bine un corner şi Dario Flores înscrie cu capul. Replica steliştilor a venit abia în minutul 68, când Kapetanos a înscris dintr-o poziţie extrem de dificilă, sub bara porţii lui Claro.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite