Cluj: Culio ar putea părăsi CFR în iarnă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cluj: Culio ar putea părăsi CFR în iarnă
Cluj: Culio ar putea părăsi CFR în iarnă

Evoluţiile mai puţin reuşite din ultima vreme ale mijlocaşului argentinian Juan Emanuel Culio i-ar putea convinge pe şefii CFR-ului să îl cedeze pe fotbalist. Două grupări din Rusia sunt interesate de serviciile acestuia

Erou anul trecut la Roma, când a reuşit să marcheze două goluri şi să aducă victoria echipei sale în partida de pe „Olimpico”, Juan Culio a devenit „oaia neagră” a echipei. Acesta a fost acuzat în dese rânduri de coechipieri că ţine prea mult mingea, iar acest lucru a fost sesizat şi de conducerea clubului.

Argentinianul a fost fluierat în premieră de propriii suporteri în partida cu Poli Iaşi, terminată la egalitate, 1-1, pentru superficialitatea cu care a tratat unele faze ale jocului. Principala sa calitate fiind driblingul în regim de viteză, Culio de multe ori exagerează şi nu pasează la timp, spre exasperarea colegilor săi.

Grupările ruse de prima ligă Dinamo Moscova şi Amkar Perm s-au arătat interesate de serviciile fotbalistului, iar patronul Arpad Paszkany pare decis să îl lase să plece. CFR a stabilit suma de 3.000.000 de euro pentru cedarea fotbalistului, considerată prea mare de gruparea din capitala rusă, dar în schimbul tranzacţiei ar putea intra un fotbalist rus, conform unor informaţii.

În acest sezon, Culio a fost titular în majoritatea partidelor din prima ligă, dar jocul său nu a fost deloc entuziasmant, motiv pentru care şefii din Gruia se gândesc să îi caute un înlocuitor.

CITEŞTE AICI TOATE ŞTIRILE DIN CLUJ

   

image
image
image
image
image
image
image
image

Urmăreşte ştirile din Cluj pe Twitter ori prin RSS, contactează-ne prin Yahoo! Messenger sau e-mail, vizualizează pe YouTube producţiile video realizate de redactori. Fii mereu în legătură cu redacţia prin intermediul Facebook, Hi5 sau MySpace

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite