Cluj: CFR Cluj refuză să mai intre în teren la tribunal- revista presei locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cluj: CFR Cluj refuză să mai intre în teren la tribunal- revista presei locale
Cluj: CFR Cluj refuză să mai intre în teren la tribunal- revista presei locale

Ziarele locale scriu astăzi despre faptul că creditorii clubului de fotbal CFR îşi strămută procesele din Cluj, acuzând influenţe locale în justiţie, despre o aşezare romană descoperită la Gherla şi un nou proiect de reabilitare a Cazino-ului din Parc

CFR Cluj refuză să mai intre în teren la tribunal. Cotidianul clujean relatează despre înfăţişarea din ziua precedentă de la Tribunalul Comercial, unde magistratul a fost informat că reprezentanţii creditorului, Transilvania Construct au introdus o cerere de strămutare, care se va judeca în data de 22 octombrie la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Echipa clujeană este acuzată că are încă restanţe la ridicarea tribunei din Gruia, de anul trecut, de peste 4 milioane lei, informează Ziua de Cluj.

Cea mai mare clădire romană descoperită la Gherla. Săpăturile pentru descărcarea de sarcină arheologică a traseului de alimentare cu apă potabilă pe traseul Gherla- Dej au dus la descoperirea unei clădiri din epoca hallstatiană, care făcea parte din castrul roman din apropiere. Este foarte posibil un atelier de ceramică, după numărul de piese arse, informează Ziarul Făclia.

A lăsat geologia pentru o pereche de andrele. Pensionarul geolog Alexandrina Maria Bărbuş croşetează de şase decenii, după idei originale. După ce a ieşit din carierea de geolog, în urma unor probleme de sănătate, clujeanca a trecut la producţia de căciuli, fuste, pulovere din lână. Pentru că nu poate investi în desfacere, îşi vinde producţia chiar de acasă, având clienţi şi din străinătate, informează Foaia Transilvană.

Faţă nouă pentru Parcul central. Proiectul reabilitării Parcului central a fost prezentat în faţa Comsiei Tehnice de Amenajare a Teritoriului şi Urbanism din Consiliul Local. Arhitectul Adrian Borda a explicat viziuea de restaurare a cazinoului, revenirea la unele alei distruse în timp, dar şi amenajarea unor piste pentru biciclişti şi alergători, informează Monitorul de Cluj.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite