Cluj: CFR Cluj, amendată cu 30.000 de lei pentru „cazul racheta”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cluj: CFR Cluj, amendată cu 30.000 de lei pentru „cazul racheta”
Cluj: CFR Cluj, amendată cu 30.000 de lei pentru „cazul racheta”

Comisia de Disciplină din cadrul Federaţiei Române de Fotbal a amendat clubul din Gruia cu 30.000 de lei, după ce imaginile au demonstrat că racheta aruncată în teren la meciul cu FC Timişoara, a venit din sectorul clujean

Iuliu Mureşan poate răsufla uşurat după decizia Comisiei de Disciplină, care a luat doar o măsură financiară în cazul rachetei de la meciul de duminica trecută.

Deşi până când a aflat contrariul, Iuliu Mureşan a susţinut de fiecare dată că obiectul pirotehnic a venit din peluza timişoreană, în cele din urmă, preşedintele din Gruia a fost nevoit să suporte o sancţiune financiară. Acesta a contestat decizia, motivând că nu este normal ca cluburile să plătească pentru indisciplina spectatorilor:

„Mă bucur că vom juca în continuare cu spectatori, dar totuşi nu sunt de acord ca pentru indisciplina suporterilor să plătească cluburile. Cel care a aruncat petarda aceea ar trebui dus la poliţie. Eu am luat de fiecare dată măsuri împotriva celor din galerie care erau puşi pe scandal. Trebuie să respectăm fotbalul şi pe specatorii care plătesc să vadă meciurile. Era prea mult să ne suspende terenul”, a spus acesta.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite