Cluj: Antrenorul liderului spune că CFR e cea mai bună echipă din România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Viorel Hizo, antrenorul Rapidului, echipa aflată pe primul loc în clasamentul Ligii I, a vorbit laudativ de CFR Cluj, pe care o consideră cea mai bună formaţie din campionat

Deşi echipa sa este pe prima treaptă a podiumui, iar jocul rapidiştilor este considerat de mulţi specialişti ca fiind cel mai bun, „Dulăul” îşi laudă adversarul de mâine. În opinia tehnicianului, echipa din Gruia este principala favorită la câştigarea titlului în acest sezon şi are cei mai valoros lot:

„Întâlnim pe CFR Cluj, cea mai bună echipă din campionat. O echipă cu un lot omogen şi foarte valoros, care anul trecut a jucat în grupele Ligii Campionilor, iar anul acesta în grupele Ligii Europa. Este clar o pretendentă la titlu. Noi ne dorim mult victoria, să facem o partidă bună, iar rezultatul să ne fie favorabil nu în urma întâmplării, ci datorită prestaţiei noastre din teren”, a spus Hizo cu o zi înainte de meciul direct dintre cele două echipe.

În acest moment, Rapid are 18 puncte şi conduce clasamentul, urmată de CFR Cluj, la un singur punct distanţă. În cazul unei victorii a „ceferiştilor”, aceştia se vor instala pe prima treaptă a podiumului. Partida de mâine, de pe stadionul „Valentin Stănescu-Giuleşti” va începe la ora 18.00 şi va fi transmisă în direct de GSPTV.


CITEŞTE AICI TOATE ŞTIRILE DIN CLUJ

image
image
image
image

   

image
image
image
image

Urmăreşte ştirile din Cluj pe Twitter ori prin RSS, contactează-ne prin Yahoo! Messenger sau e-mail, vizualizează pe YouTube producţiile video realizate de redactori. Fii mereu în legătură cu redacţia prin intermediul Facebook, Hi5 sau MySpace



Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite